שלום לכולם...

maia r

New member
שלום לכולם...

אודה מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי תקליפ של עמיר עם פוליקר לאייסיקיו מס' 250237285 אני מחוברת כעת תודה והמשך יום טוב...

לכל המבקשים בקשות למינהם

תראו יש פה פורום פעיל של עמיר בניון שהמטרה שלו הוא לדון בענייני מוסיקה וכו' ואנחנו מצפים שיכנסו אנשים נוספים שאוהבים את המוסיקה שלו שישתפו אותנו מחוויות מהופעות וכו'... לא נראה העניין של תישלחו לי.. תעשולי.. ותמצאו לי... או שאתם חלק מהפורום או שתמצאו לבד חומר..

maia r

New member
לתמר

את לא חייבת לשלוח אבל גם התשובה החצופה שלך לא עניינית.....המטרה בפורום היא מן הסתם גם לעזור אחד לשני, לא??..................

מיה!!!!

במה את עוזרת לנו ,כשאנחנו משקעים פה, כל אחד מזמנו היקר ע"מ להחיות את המקום הזה, שיהיו אנשים כמוך וכמוני.., שיכנסו ולא ימצאו מקום שומם... וזה נעשה ע"ח זמן העבודה שלי...ואני גם חייבת להשלים חומר בעבודה אם לא הספקתיובכל זאת חשוב לי לתת את המעט ידע שיש לי על המוסיקה ולחבר את כל האנשים שאוהבים את המוסיקה של עמיר בניון... אני לא מוצאת כלום חצוף במה שאמרתי ,האמת לא תמיד נחמדה .. מה לעשות..?

gala21

New member
תמר ..

נהיית דוברמן??? אז מה אם היא ביקשה.. גם אם לא ניראית לך הבקשה רצוי להגיב בצורה יותר עדינה . אולי אם היינו נותנים לה את מבוקשה היא הייתה מוצאת סיבה להישאר . עכשיו בטוח שלא בא לה ...

גאלה החלפנו תפקידים...

שימי לב שכל המבקשים ,לוקחים והולכים... והשאר לא מעניין אותם וזה מתחיל להיראות לא טב...

gala21

New member
איך את יודעת??

מי היה לקח והלך? ניהלת רישום ? תיראי.. אי אפשר להכריח אנשים להישאר ובטח שלא בכוח.. והמאיה הזאת בטח שלא קשורה אליהם ... הבקשה שלה לגיטימית בעיניי . ואם לא בא לך לעזור לה זו זכותך..אבל הגישה שלך מוטעית בעיניי.

ו ר ד ב

New member
חברים בבקשה

די לריב !!!, מי שרוצה שולח מי שלא אז לא , בזה נגמר

m1m3

New member
לתמר

את מה זה צודקת במה שאמרת! אז מה אם כולנו פה בפורום מתים על עמיר בניון, ומתים לשמוע כל שיר חדש שיוצא מהפה שלו, "נו, אז מה?" אז זה אומר שצריך לעזור אחד לשני להשיג את אותה המטרה? לא.. את צודקת שכל אחד ישיג בכוחות עצמו. רק אל תקראו לפורום פורום אם כל אחד הוא לבד בעניינו. וכך זו הדרך שלך שעוד אוהבי בניון חדשים ירצו להצטרף לפה? ואגב, "אני לא מוצאת כלום חצוף במה שאמרתי ,האמת לא תמיד נחמדה .. מה לעשות..?"

yoav האחד

New member
תמר טעות בידייך

הפורום הוא לא איזה שבט שרק מי שמקשקש בו כל היום (ובין היתר שטויות ילדותיות) יכול להיות שותף וליהנות מהשירים של הזמר נושא הפורום. המקום הזה לא שייך לא לך ולא לחברים שאת מדברת איתם פה. הוא פתוח בצורה חופשית גם לאדם שסתם מתחשק לו למצוא שיר נידח של עמיר בניון ואין לו מקום נאות לעשות זאת זולת הפורום. אז לפני שאת מגיבה בחוסר תבונה לאנשים פה, כדאי שתשנני את מה שכתבתי פה. חוצפנית.

ו ר ד ב

New member
יואב

תראה אני בטוחה שתמר לא התכוונה בטון הזה להגיד את הדברים , זכותו של , כול אדם בפורום לבקש , וזכותם של האנשים פה לא לרצות לשלוח .לתמר בסך הכול היה כוונה טובה , שיכתבו פה ולא רק יבקשו אין בזה דבר רע , בוא אני יתן לך רמז קטן , תמר בסך הכול רשמה מה שהרבה כאן חושבים לדעתי , חבל מאוד להאשים את תמר בחוצפה, תאמין לי שהיא לא כזאת ואני יודעת על מה אני מדברת . פה נגמר השרשור הזה אני מקווה

למעלה