שלום לכולם..

oshratg

New member
שלום לכולם..

שלום לכם, אתמול רכשתי תוכי מסוג קווקר, בן חצי שנה האכלת יד.. שמו בישראל נקרא ג'ואי.. רציתי לקבל טיפים לטיפול, אילוף רעוינות מעניינים וכו'.... את המאמרים שקישרתם אליהם בעבר כבר קראתי באתר התוכים {או איך שלא קוראים לו}... שמחה להצטרף אליכם לפורום.. המשך יום טוב.. מצורפת תמונה

oshratg

New member
../images/Emo13.gif

ביום שאני יעביר אותו ארץ אני יודיע לך לאיזה שם שיניתי...
אני מנסה להוסיף..עושה לי קצת בעיות

eari

New member
היי אושרת.

ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקוה שתהני.

oshratg

New member
../images/Emo13.gif

תודה רבה..שמחתי להצטרף.... אני ישמח אם גם מישהו יענה לי על השאלות...

ניצן חן

New member
בחירה מצויינת.

בחירה מצויינת. לפני כחודשיים כיבלתי מתנה קווקר היום הוא בן 6 חודשים וכבר אומר די ברור בוקר טוב הוא מקסים וחופשי לגמרי בבית ההמלצה שלי היא רק אחת לתת המון צומת לב ובכול זמן אפשרי לתת לחבר החדש שלך לשבת על הכתף ,אצלי הוא מנהל דיאלוגים עם האוזן שלי בלי הפסקה .אז כמו שכבר אמרת בחירה מצויינת בהצלחה.

oshratg

New member
שמחה לשמוע

אז קודם כל תודה על התגובה...אני שמחה לשמוע שהבחירה טובה ואני באמת מקווה שהוא יתחיל לדבר בקרוב.. תוך כמה זמן הוא התחיל לדבר אצלך, ואיך לימדת אותו???

oshratg

New member
עוד שאלה

לאיזה גודל הקווקר גודל? האם הוא יגדל מהגודל שלו כרגע? להזכירכם הוא בן 6 חודשים...

oshratg

New member
ת'אמת נראה לי

שלקחו לי יותר ממה שראיתי בחיפושים באינטרנט אבל 900 שקל...+ כלוב ש 400

ניצן חן

New member
תגובה מאוחרת.

אים את יודעת על התוכי דררה הם היצורים הצורחים על צמרות כל העצים בארץ אז הקווקר יותר קטן קצת אבל הגודל שוב לא קובע והביצועים חבל על הזמן , הבוקר למשל אחרי שלל צרחות של בוקר טוב נראה הקווקר שלי (תאקו) רודף אחרי החתול שלי במטבח ואני מדבר על פרסי גדול במיוחד שכבר צד מספר ציפורים בימי חייו , אה כן אז המחיר נע ביין 900 ל450ש"ח אני לא מוצא אבל יש איזה אתר שכותב בו המון אבי מהציפוריה בכנות ונותן עיצות מקצועיות הכי חשוב לא לחשוף את הציפור לרוחות ולקור אסור לאכול 1 . שוקולד 2 . עגבניה 3 . אבוקדו אלו ככול הידוע לי כל האסורים ילה בהצלחה מישהוא כאן מרסק לי את האוזן ילה בי.

למעלה