העניין פה הוא בנוגע למילים של שירים. ברגע שיוצר כותב שיר השיר שייך לו! אך ורק לו! לי אישית אסור לבוא ולכתוב את המילים של השיר או לתת קישור לאתר שמפרסם את המילים לשיר של אותו יוצר בלי אישורו. אקו''ם - זה אגודה שברגע שיוצר מוציא שיר או כותב שיר הוא רושם את היצירה שלו באקו''ם וככה נוצרים לו זכויות יוצרים על השיר, זאת אומרת שככה הוא מקבל למשל תמלוגים מהרדיו על אותו שיר. השיר שייך לו ואף אחד לא רשאי ללכת לפרסם מילים של שירים או לצרוב את השיר או לפרסם אותו ברבים בלי האישור של היוצר או של אקו''ם - אחרת יכולים לתבוע אותו. אתרים שאק''ום תומכים בהם זה אתרים שתומכים בזכויות יוצרים של אותו יוצר. כמו שירונט וכו'... כתוב למטה שאקו''ם תומכים באתר. מדובר פה אך ורק על מילים לשירים. mp3 - קבצים של מוזיקה או שירים אסור בכלל לא להעלות לפה ולא לקשר לאתרים של הורדה! תפוז נמנעים מאפשרות שיוצר יראה את השיר שלו פה ויתבע אותם אז צריך למחוק הודעות שיש בהם תוכן עם מילים לשירים. אם לא הבנת את כל הבלבולי שכל שלי תגיד
מהה בעיה להיכנס לhttp://www.shiron.net/homepage.aspx ורשום את שם השיר.... יש את זה... ויש לו מילים יפות...חהחהח וסורי אםפם עשיתי משו לא בסדר, לא הכוונה. אני פשוט מתחיל! וכיייייף פה..