שלום לכולם

cruela devil

New member
שלום לכולם

יש לי בקשה קטנה... אני מחפשת שנים את המילים של השיר "עוקף מלמעלה" הייתי שמחה עם מישהו היה נותן לי את המילים או קישור לאתר עם מילים. תודה:) דינה.

זאת בקשה גדולה :) סתם...

בפורומים של תפוז אסור לעלות מילים של שירים ושאף אחד לא יעשה את זה כי אני אמחוק
יש לך מסר!

b e n

New member
מיכל, תעשי שניה הפסקה.

הבחור קישר פה לאתר שלפי מה שכתוב, שייך לבעל/י האתר ולאקו"ם. השימוש באתר הוא לשימוש אישי. אותו קישור פה, נועד להעביר אותנו לאתר. מהרגע שאני באתר, זה לא קשור אליך או לתפוז (כולל זה שיש בו את החומר שיש בו).

לא נכון, אסור...

אבל זה שהאתר באישור אקו''ם אז יכול להיות שכן. לא לכל אתר עם מילים מותר לשים קישור. כמו שאמרתי אני לא יודעת על בטוח

אוקיי...

קודם כל מה קשור שהאתר הזה שייך לבעליו??? זה מה שאני יודעת שאסור לעשות מהרגע שאני גולשת בתפוז, יכול להיות שאני טועה אבל זה מה שאני יודעת. וברגע ששמת פה קישור לאתר שהוא לא נניח "חוקי" (לא מדובר ספציפי על המקרה הזה) בטח ובטח שהאשמה מוטלת על תפוז ועל מנהל הפורום. ותפסיק לחפש אותי בקטנות כל הזמן!!!

b e n

New member
יאללה.. תפסיקי את.

קודם כל, מה קשור מה קשור ? בירה נשר, זה קשור. העתקתי את מה שצוין, ולכן גם כתבתי שזה שייך לבעלים. שנית, לא אני "שמתי" את הקישור, ואף אחד לא הזכיר (לא אני!) שזה אתר לא חוקי. דבר אחרון, מה לחפש אותך בקטנות? בסה"כ מסבירים מה יותר גמיש בנושא הזה ומה פחות, אז למה את קופצת? הבנו.

עשית עניין אה?

קודם כל רק הערתי לו... לא מחקתי ת'הודעה שלו! לא אמרתי שהאתר הזה לא חוקי וגם לא אמרתי שמישהו כאן הזכיר שהאתר הזה לא חוקי! דיברתי בכלליות על אתרים... ובנוסף פעמיים אמרתי שיכול להיות שאני טועה ולאתר הזה אפשר לקשר.

b e n

New member
מילה לגביי הלחפש אותך בקטנות..

לא יודע למה את רואה את זה ככה אבל שאני רואה במקרה הזה שאת כותבת למישהו "אסור!!!!!!!!!!" ובעצם מותר, אני בא לתקן. גם שאני הייתי מנהל תיקנו אותי, ולהיפך, לימדו אותי הרבה. אבל זה לא נקרא "לחפש אותך בקטנות". אז מה לעשות.. לא על כל דבר אני אשלח מסר שיסביר את מה שרציתי, מה שאומר שאני כותב את זה בפורום. זה לא אומר שאני מחפש אותך! רדי מזה מיכל.. באמת. תפסיקי לראות את זה ככה

אני לא ממשיכה את זה כי אני יודעת

לאן זה יגרר... בוא נוותר מעכשיו! א-ת-ה צ-ו-ד-ק!!! תבורך!

b e n

New member
אוףף מיכל...

באמת תחזרי שניה לנושא, בלי לצחוק עליו (או עליי). אני לא מחפש אותך.. תביני את זה. זה שאני כותב את זה בלי להוסיף אייקון כמו זה:
שיירכך את ההודעה, לא אומר שאני מחפש אותך.. באמת באמת באמת שלא. בכל מקרה, חבל לי שאת רואה את זה ככה. אני צריך לדבר איתך

לא דיברתי רק על הפעם הזאת

דיברתי על הרבה הערות הרבה פעמים (את האמת יותר מדי פעמים שדילגתי עליהם) ואת האמת שגם כמה וכמה מחברי הפורום שמו לב והעירו לי על זה. אין לי כוח לטחון את זה, וזה באמת מסתיים כאן.

s v e n

New member
יו בן.. אני קוראת בפורום את כל

הודעות חסרות התכלית שלך עם כל ה"עצות" וה"עזרה" המאד חביבה שיש בהם.. אבל חלאס!!!! כל המשקעים האלו שיש לך על זה שאתה כבר לא מנהל כאן אתה מוציא בדפי הפורום ועל מיכל.. שאגב עושה את עבודתה נפלא.. אתה כבר ל-א המנהל! צא מזה!!!!!!!!!! יוווו הצלחת לעצבן אותי... כל שיחה אתה נידחף עם איזה תלונה או מעביר ביקורת מטומטמת על מיכל.. תפסיק. ותתן לפורום להתנהל כמו שהוא.. ואם כן יש לך דברי חוכמה להגיד תפנה למיכל בפרטי!

למעלה