שלום לכולם

שלום לכולם

זו פעם ראשונה שאני פה..ואני הולכת להתפרץ לדלת פתוחה.. אז ככה. אני מאוכזבת מחיי האהבה שלי. אני יודעת שאהבה מושלמת יש רק באגדות.. אבל לי אין אהבה אפילו לא..מוש.. לפניי 3 ימים הייתי בבליינדייט. נחמד..העלה לי את הציפיות שלי... להנה , הנה זה אולי יקרה..אבל בפגישה השנייה, גיליתי שזה שהבחור דיבר כל כך הרבה בפגישה הראשונה זה לא בגלל שאני לא מרגישה בנוח להפתח כבר בפגישה הראשונה, זה פשוט שהוא עסוק בעצמו ובסיפורי ה"גבורה" שלו. אני צריכה להבין..בחורים באמת חושבים שאם הם יספרו לי על הרייסים שהם עשו עם אופנוע שאין להם רשיון עליו...יגרום לי להתאהב בהם? אם בחור יסביר לי את ההבדל בין מנוע כזה לאחר..זה יהיה לי מעניין? אם יוצאים מסרט מופלא ( מומלץ בחום!) כמו מדורת השבט,שכמובן נאלצתי(???)לשכנע ללכת אליו, ובמקום להתייחס לסרט ולישראליות שבו...חוזרים לספר לי בגאווה(??) דרכי מילוט מהמשטרה בזמן נהיגה מופרזת... אז המשפחה היקרה שלי אומרת לי להתחיל להתפשר...אבל עד כמה? להיות עם ולהרגיש בלי? במהלך שתי הפגישות האלה, למדתי ההמון על משפחתו של הבחור, כולל האינטראקציה שלו עם סבא שלו...וההשגים הכלכליים של דודיו... לעומת זאת, למרות שניסיתי לומר שיש הקבלה..בין המשפחה בסרט..אם ושתי בנות לבין חיי...נשלפה תשובה סותמת פה כמו: כן אני יודע! ( אלוהים, מה אתה יודע? לא ספרתי לך כלום... ) בשביל מה אתה צריך אותי ליידך? אם אתה כל כך מלא ומעניין את עצמך? מיותר לציין שפגישה שלישית לא היתה ולא תהיה. אני כותבת פה, בעיקר כדיי להוציא קיטור. כן נמאס לי. נמאס לי שבחור כל הזמן מדבר על רמת הרגישות שלו והנתינה לסביבה, ובתכלס הוא מחוסר כל טאקט וקשב לנעשה סבבו. אוף..אני בטוחה שיש בחורים מקסימים בעולם. יודעת שיש גם אחד כזה בשבילי..אבל איפה הוא..כבר אין לי סבלנות לחכות...

יש בחורים ויש בחורים

אם תצאי עם הרבה בחורים תמצאי את עצמך בסוף עורכת השוואות בלי סוף. בסופו של דבר בכל אחד תמצאי יתרונות וחסרונות. עצתי לך: תצאי עם עשרה ומתוכם תבחרי את הטוב ביותר.

אני לא מסכימה!

מה זאת אומרת? ואם כל ה-10 יהיו מרגיזים שעירים לא מתאימים קמצנים ולכל אחד מהם יהיה FUCK למה להתפשר כי לדעתך 10 זה מספיק? אני לפני שהתחתנתי יצאתי עם לא פחות מ-50 (!) ויותר גברים שהכרתי גם דרך האינטרנט וחלק מהפגישות היו פגישות של הי ביי אבל בסוף כשהגיע הדבר האמיתי אמרתי תודה לאלוהים שלא התפשרתי (למרות שכבר עמדתי פעם אחת לפני חתונה אחרי שיצאתי עם מישהו 5 שנים!!) בקיצור אני סומכת על אינטואיציות לכי עם הרגש בהצלחה

והנ את שאומרת שצריך לסמוך

על אינטואיציות, מה קרה לאינטואיציה שלך במשך 5 שנים? כל החיים שלנו הם רצף של התפשרויות. אני באמת שמחה שאצלך זה הצליח ובסופו של דבר הגיע האביר על הסוס הלבן אם כי יכול להיות שדמות האביר נבעה ממוכנות נפשית ומדרך החתחתים שעברת תוך כדי מעורבות עם 50 גברים.

אני מאמינה שחלק מהמוכנות

אכן נבעה מהכרות עם סוגים שונים ונפילות רבות. האינטואיציה שלי במשך חמש שנים הייתה עיוורת בגלל אהבה .... בסוף גיליתי אותה בחו"ל דווקא בטיול משותף

רוב החלטותינו נובעים בסופו של

דבר מהרגש ואנחנו נוטים לקרוא לזה אינטואיציה. אפילו החלטות לכאורה "הגיוניות" נובעות מהבטן. והאינטואיציה היא הרי לא סתם דחף (אימפולס) אלא נובעת מהתנסות רבה של הגוף והנפש.

למעלה