שלום לכולם

amirval

New member
שלום לכולם

אאאחחח אני מאוד מקווה שהפורום הזה יעזור לי,אני רוצה להתחיל ללמוד ולא ממש יודע איך ואיפה. עשיתי קורס של משרד העבודה בתכנות מחשבים לפני כמה שנים,מאז לא עבדתי כלל בתחום,אלא עבדתי בתחומים אחרים (יש לציין שלא דרוש להן ידע קודם). יש לציין שכרגע אני עובד בעבודה של 46 שעות שבועיות (full time job),ואני חייב להמשיך לעבוד בעבודה של משרה מלאה. על כן אני בשתי דילמות: א.מה ללמוד ? (איפה ניתן לקבל ייעוץ,ולא של המכללות שמן הסתם העצה תהיה האינטרס שלהם כמובן) ב.איך ניתן לשלב זאת עם משרה מלאה ?

Kiru

New member
זה קצת כללי מדי

אתה רוצה ללמוד משהו אקדמי? לא אקדמי? להמשיך במחשבים? לעשות הסבה? תן כיוון

amirval

New member
אני חושב

לכיוון של יותר חומרה ורשתות,או אולי לכיוון של הנדסת תעשייה וניהול. השאלה אם יש אפשרות ללימודי מהנדס בשילוב של משרה מלאה -תודה מראש

יעוץ בבחירת מקצוע

ניתן לקבל יעוץ בבחירת מקצוע במספר מקומות, ביניהם במכון הדסה. פרטים על היעוץ של מכון הדסה: באתר של המכון: http://www.hadassah-hcci.org.il שילוב של לימודים עם עבודה במישרה מלאה הוא לא פשוט אולם אפשרי ורבים עושים זאת. בהצלחה!

amirval

New member
מדוע הייעוץ כ"כ יקר?

אני מתנצל אך עוד לא הבנתי מדוע התשלום כ"כ יקר עבור ייעוץ בלבד ללא לימודים, ומה בדיוק אני מקבל בתמורה ?

H20

New member
אני לא מכון הדסה, אבל בכל זאת אני

אנסה לענות. הייעוץ כולל שלוש (?) פגישות+ מבחנים ועולה 980 ש"ח. זה יוצא למעלה מעשר שעות פסיכולוג- פחות מ-100 ש"ח לשעה- זה לא נחשב למחיר גבוה עבור ייעוץ פסיכולוגי, להפך. הרי גם פסיכולוג, כמו כל איש מקצוע, רוצה להתקיים בכבוד ובצדק. אם אתה מעוניין בייעוץ, זה סימן שאתה מבולבל וצריך הכוונה. ההכוונה שתקבל עשויה לחסוך לך בעתיד הרבה התלבטויות, כסף ועגמת נפש.

למעלה