שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני בעל מניות וחבר בחברה במסגרת פרוייקט בינלאומי "יזמים צעירים". www.ja-ye.org אנחנו הקמנו חברה וכרגע בתהליכי איסוף הון התחלתי ותיכנון מוצרים. אנחנו זקוקים שם לחברה...לאו דווקא שייצג מוצר שלנו מכיוון שיש לנו מוצרים רבים ולא דומים בתכליתם. שם קצר, קליט ומגניב כזה. אם מישהו מוכן לעזור ולתת הצעות לשמות או רעיונות שיעשו טוב מבחינת יחסי ציבור (הרי בזה גם הניצחון שלנו בתחרויות בנילאומיות תלוי בחלקו) אני ממש אודה לו. תודה רבה

ron ad

New member
אתה יכול לספר לנו יותר?

שלום, כל מה שידוע לנו שאתם חברה ביזמים צעירים. תן לנו בשר, קצת חומר? מי הם חברי הקבוצה, אופי המוצרים (איכותיים, מיוחדים, פשוטים, גאוניים וכו'). רון

אוקיי, מצטער שלא רשמתי יותר מידע

פרוייקט יזמים צעירים הוא בעצם פרוייקט בין לאומי וייחודי מסוגו. אנחנו בערך 12 ילדים (גלאי 16-17) שמקימים חברה עם כל המשתמע מזאת. יש חלוקת תפקידים ברורה כמו בחיים האמיתיים (מנכ"ל, מנהל כספים, מנהל ייצור, מנהל מכירות, מנהל שיווק והרשימה עוד ארוכה), חשבון בנק, מניות, חבר מנהלים, מוצרים, צרכנים וכו... חברה רגילה לכל דבר רק שמנוהלת על ידי בני נוער. המטרה שלנו מצד אחד היא למכור הרבה מוצרים כדי לקבל כסף ומצד שני אנחנו מתחרים בירידים ובתחרויות של מנהלת יזמים ובשאיפה להגיע לאליפות העולם. הקריטריונים לנצחון הם דוחות מאורגנים, מכירות, מקוריות ויחסי ציבור כמובן. אנחנו מתחילים בקטן (ההון התחלתי שלנו הוא רק הכסף שאנחנו משקיעים בקניית המניות והכסף שנרוויח בשבועים הקרובים מכל מיינ רעיונות מקוריים של חברי הקבוצה) ומקווים בקרוב למצוא לנו ספונסרים שיממנו את הפעילות שלנו. המוצרים שלנו לא דומים אחד לשני ולא פונים לקהל יעד אחד לכן אין קריטריון משותף ביניהם. מקווה שיש מספיק רקע. תודה רבה לכל העוזרים

ron ad

New member
בכל זאת...

שלום, חייב להיות משהו משותף לכל המוצרים. משהו במהות, חדשנות, יצירתיות ... אני דווקא הייתי הולך על משהו בסגנון הזה. נסו - כל חברי הקבוצה לחשוב ביחד מה מיוחד בחברתכם, למה דווקא אתם עדיפים על פני המתחרים. אני בטוח שזה יוביל אותכם למספר אפשרויות, ואז ניתן לבחור את הטובה ביותר על-פי שיקוליים של יח"צ תדמית וכו'. רון

למעלה