שלום לכולם...

shoshyyy

New member
שלום לכולם...

קוראים לי שושי. אני באה ממשפחה חד הורית, ואני לומדת שנה ראשונה עבודה סוציאלית באוניברסיטה חיפה. בחרתי לעשות עבודה על משפחה חד הורית, הקשיים, היתרונות, החסרונות, דרכי התמודדות וכו'. רציתי לשאול אותכם אם זכורה לכם כתבה שקראתם (איזשהי) בהקשר של משפחה חד הורית בזמן האחרון (שנה אחרונה). בגלל שאני צריכה לצרף 3 כתבות ואני לא מצליחה למצוא. אודה על כל עזרה. תודה תודה תודה רבה מראש.

shachaf119

New member
אולי נצליח לעזור../images/Emo12.gif

שלום לך שושי! אולי תוכלי להיעזר בנו , במשפחות החד הוריות שנמצאות פה בפורום על מנת לבצע ראיון עימם , אולי זה יעזור לך בעבודתך . בכל מקרה אשמח לעזור במידה ותצתרכי . שחף . [email protected] שיהיה לך שבוע טוב

shoshyyy

New member
תודה לך על העצתך הנדיבה

זאת לא עבודת גמר, זו רק עבודה לסרוק את התחום הזה ולהציע פתורנות איך לפתור . תוכלו לעזור בכך שתגידו לי מה רצוי לפתור במדיניות של היום שתצמצם את הפערים החברתיים ועם זו לא תעודד אבטלה ולא תעודד ריבוי ילדים ולא תעודד אנשים לחיות מהבטחת הכנסה בלבד . איך המדינה יכולה לתת עזרה ובד בבד גם לגרום לפריחה כלכלית בקשר למשפחה חד הורית ?

m i c h a l i

New member
בבקשה שלושה קישורים

אחד שני שלישי מקווה שלזה התכוונת בהצלחה
אם את צריכה את עזרתי באופן אישי אשמח לעזור

shoshyyy

New member
שלום לכולם

מה שהתכוונתי זה לכתבות בעיתונות. אם מישהי קראה כתבה בעיתונות בזמן האחרון ויכולה להפנות אותי אליה , אני כל כך אודה. השנה , או השנה שעברה.

למעלה