שלום לכולם

ענבלושה

New member
שלום לכולם

אני די חדשה פה.. וגם בהערצתי למארון 5..... ואני לא גרופית שלהם כמוכם אבל אני אשמח להיות.... למישו יש סבלנות להסביר לי מיזה ג'ימס וכולם כי אני מכירה רק את אדם.... חברה שלי שהיא גרופית שלהם מלפני פול זמן אמרה לי שהוא יהודי.. זה נכון?? סליחה אם אני נשמעת קצת מטומטמת.. חחח ~ענבל~

ג'סי!!

ג'סי הוא הנגן קלידים... הנה תמונה שלו אבל היא לא עדכנית...עכשיו יש לו זקן *יער* על הפנים...

שלום!!!

אני רונה!! אממ...בפעם ה100 בערך אני אסביר מי זה מי:) אז נתחיל ב...ג'יימס! הנה תמונה שלו.. הוא הגיטריסט של הלהקה..

ולסיום...

כן, אדם יהודי, וגם ריאן... והייתי חייבת גם להוסיף תמונה של אדם, הוא פשוט יפה! איזה חמוד הוא בתמונה הזאת איך שהוא תוקע פוזות:)

ענבלושה

New member
וואו תודה רבה

איזה נחמדים אתם פה.... אבל אם השם משפחה של אדם זה לווין <אם אני לא טועה...> אז זה אומר שאבא שלו הוא יהודי ואם אבא שלו יהודי ואמא שלו גויה אז זה אומר שהוא לא יהודי.. אלא אם כן אמא שלו יהודית.... חח סליחה על הפילסוף......

בבקשה:) שמחה לעזור:)

ת'אמת אין לי שמץ אם אמא שלו יהודית או לא...היה על זה דיון שלם בפורום לא מזמן...אממ..אז שוב ברוכה הבאה לפורום!!! מקווה שתהני ועוד דבר! תבואי למפגש הפורום בחנוכה!!! יהיה כייף!
Love&Kisses, Rona Levine

inbarushh

New member
וולקאם!!!../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

אני ענבר ואני בת 16 וחצי מרחובות מקווה שתהני המון בפורום כי הוא ממש שווה כל רגע....

simple girl1

New member
ברוכה הבאה!!...

היי... בורכה הבאה... אני מאיה...בת 14... מאיפה את ובת כמה..?!

ענבלושה

New member
../images/Emo5.gif uffffffff

uuuuuf hamikledet sheli hitharfena!!!! i'm Inbal from Givataaim i'm 15.5. years old... in february i'll be 16....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifברוכה הבאה ענבל ../images/Emo24.gif

אני הילע נעים מאוד
השתלבות נעימה וחמימה

KerenWelling

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני קרן, בת 16 מחולון וברוכה הבאה לפורום!!! השתלבות נעימה ושהיה מהנה!! ואני בטוחה שכבר ענו לך...אז אני לא אענה. ולא זה בכלל לא טיפשי. שום דבר לא טיפשי כשזה נוגע למארון

למעלה