שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה פה..סוף סוף יש התייחסות באתרים ישראלים ללהקה הגדולה הזאת! אממ טוב אז ככה- לפי התיאוריה שלי אני המעריצה הראשונה שלהם בארץ (; אני התחלתי להעריץ אותם כבר במאי 2004... אממ חח אני בטוחה שיש מישהו שהתחיל לאהוב אותם לפני אז סתם מעניין אותי.. ממתי אתם אוהבים אותם?

CiNdErElLa3887

New member
|אשוח| ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני הילע, נעים מאוד
ואני חושבת שבמאי 2004 ראיתי את הקליפ הרדר טו בריד בטיארל ואז נדלקתי, אבל לא ממש הערצתי אותם. האובססיה התחילה מיוני ככה
. איך קוראים לך?:-O מאיפה?:-O פרטים בבקשה
השתלבות נעימה וחמימה

galevine

New member
וולקאםםם!

איים גלל ממודיעין בת 14...השתלבות מהנה:)! ד"א!אנשושים תראו איזה כפתור מצאתי!של אדם וקלי:0!!!!!

היי...

איך קוראים לך? מאיפה את? ספרי משו על עצמך... לי קוראים תומר (ואני בת) אני ממש לא זוכרת מתי התחלתי לאהוב אותם... השתלבות נעימה..!! ואני מאוד אוהבת תמונות אם בא לך לחלוק איתי.. חחח

תודה

תודה רבה על הקבלת פנים !
אני נעה. בת 15 וחצי. כיתה י"א. מתה על מארון 5 כמובן, ואוהבת לשמוע מוסיקת רוק (אבל לא כבד) כמו ילווקארד וגרינדיי. אני גם מנגנת על גיטרה ובינתיים יש לי את האקורדים של כל השירים של מארון חח..לא פיספסתי אף אחד. אז אם מישהו צריך שיבקש. אז..זהו בערך. תאתגרו אותי בשאלות על מארון ואני מקווה שאוכל לעזור
בייביי

sheepi

New member
ברוכית הבאית נועה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה ומהנה!!! אני מרין בת 15 וחצי כיתה י מנתניה אני מעריצה של MAROON5 מיולי 2004 ומהפעם הראשונה ששמעתי את THIS LOVE ברדיו נמכרתי...
אני מתה על כולם שם אבל בעיקר על אדם וריאן...אם אתה רוצה להכיר אותי את מוזמנת לשלוח לי אימיילים עם המס איי סי שלך או מסנגר ביוששששש

ברוכה הבאה לפורום!! ממתי את אוהבת

אותם? אני רונה לווין *הלוואי* בת 14 *עוד שבוע ויום* אממ...יש לך אייסיקיו? מסנג'ר? אם כן תוסיפי אותי... מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 219537650 זהו:) ביוש:)
Love&Kisses, Rona Levine

simple girl1

New member
ברוכה הבאה!!...

ברוכה הבאה!!!! גם אני אוהבת את גרייןדיי וילווקארד....

KerenWelling

New member
חחחחחחחחחחחחח האשליות...

טוב לא נורא..חחחחחח אני קרן, בת 16 מחולון וברוכה הבאה לפורום!!!! אני שמעתי את HARDER TO BREATHE בסוף 2002 תחילת 2003. והוא נדבק לי לראש. ניסיתי לחקור אצל אנשים איך קוראים ללהקה ולשיר כי כרגיל כל פעם כשהיה את זה בMTV וכאלה פספסתי את הפס הזה שנותן ת'פרטים... בקיצור אחרי כמה זמן התחילו לשדר את HARDER TO BREATHE ברצועת המוזיקה של הנונ-סטופ של MTV בלילה. ואז כל לילה חיכיתי לזה. פשוט ישבתי וחיכיתי. עד שקלטתי וכתבתי את זה. עשיתי חיפוש בGOOGLE והורדתי את האלבום. ראיתי מה תפסתי. קניתי מיד (קנו לי בגרמניה ואספתי אותו בצרפת) אפילו שלא היה בארץ.

ענבלושה

New member
חחחחחחח

חברה שלי מעריצה אותם וקנתה תדיסק שלהם עוד מלפני שנה שעברה... הרבה לפני שthis love הפך ללהיט... אני אוהבת אותם מלא מזמן... ראיתם ביום ששי היה עליהם בtrl בmtv.... איזה חמודים הם היו.... ד.א.: גמני חדשה פה....

mor kutcher

New member
וולקאם!!!!!

אני מור... לא יודעת בדיוק מתי התחלתי לאהוב אותם, אני יודעת שזה היה לפני התקופה ש"דיס לאב" היה בכל מקום...כשזה רק התחיל בטיאראל... אניוואי- מקווה שתהני! תמונת פתיחה של אדםםם>>>

למעלה