שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

פעם הראשונה שאני כאן. אני מבקשת שתעזרו לי. אני לומדת לפסיכומטרי ועלי להיות כמה שיותר עירנית, מרוכזת ובעלת זיכרון טוב. האם תוכלו לתת לי עוד טיפים מלבד ירקות ירוקים שמגבירים את הזיכרון? המון תודה לעונים!!!

תראי...

הכי כדאי לנהל בתקופה כזו אורח חיים סולידי. ז'א- לישון טוב. בשעות מסודות וקבועות. לא לשתות יותר מידי אלכוהול או חשיש
לאכול טוב ולהמנע ממתח. גם פעילות גופנית קבועה יכולה לעזור. בהצלחה.

I Was Hoping

New member
ולקחת ג'ינקו-בילובה בכמוסות טבעיות

העביר לי את הפסיכומטרי בסבבה יחסית לעינוי הנוראי הזה

Blueberry Kiss

New member
הילה, למה זה בדיוק תורם?

כי קניתי לפני איזה חודש אבל לקחתי רק אחד (הייתה לי תקופה של עייפות נוראית אז קניתי...)

I Was Hoping

New member
לא יודעת אם זה טוב לעייפות

אבל זה מחזק את הזיכרון והריכוז, שזה בערך כל מה שסטודנט צריך

אני זוכרת שבתקופת הבגרויות

כל מה שהייתי אוכלת זה שתי חפיסות שוקולד ליום. אחד חלב, אחד מריר(שאומרים שהוא יותר טוב לריכוז). מה זה רזיתי. לא שאני ממליצה על דיאטה כזו. היום במבט לאחור נראה לי די מזעזע.

iditush11

New member
שאלה - האם ג'ינקו בילובה עוזר גם

לאנשים שיש להם הפרעת קשב וריכוז - ADHD? כי אני לפני המון שנים אובחנתי עם ADHD וריטלין לא עזר לי במיוחד, חוויתי אינספור תופעות לוואי נאחסיות ובגלל זה הפסקתי עם הטיפול התרופתי, אני עדיין מאובחנת עם ADD וקשה לי נורא להתרכז בזמן בחינה לדוגמא או שאני חייבת להיות שקועה בחומר לימודי וכיום אני בלי טיפול תרופתי וללא מעקב נוירולוגי, השאלה שלי האם ישנם תוספי מזון או תרופות טבעיות כמו הג'ינקו לדוגמא שעוזרים לאלו עם הפרעת קשב וריכוז. תודה

I Was Hoping

New member
לגבי שוקולד אני דווקא סקפטית

הוא אמנם מעלה את העירנות אבל נוטה לצנוח אחרי חצי שעה לעייפות יתר, ככה קראתי בכל מקרה...

צודקת!! שוקולד כמו קפאין- בהתחלה

מעלה אח"כ מצניח!! התרחקו משוקולוד בתקופת בחינות.

מאכלים כתומים מחזקים את הטחול

ומכאן משפרים את הזכרון ויכולת הלימוד: בטטה, גזר, דלעת, עדשים וכו'.

Negyot

New member
שמן רוזמרין

כמה טיפות שמן רוזמרין במבער בחדר יכולות לעזור לשפר את הזכרון. גם תה רוזמרין כנ"ל

רונקי

New member
../images/Emo41.gif

שמעתי שלימון טוב לזיכרון [?!] וגם הצבע הצהוב בכללי טוב,הוא נקלט מהר ולכן הפתקים הקטנים הם צהובים. בכל אופן בהצלחה במבחן

The Cat Woman

New member
לגבי כל הירוקים...

זיכרון טוב => חומצה פולית בפרט וברזל וויטמינים מקבוצת B באופן כללי. כשחסרה חומצה פולית, הזיכרון נפגם. לחיזוק הזיכרון יש לאכול דברים המכילים את החומצה הפולית--> ירקות ירוקים, אפונה, ברוקולי, קטניות (נהרס בבישול)‏. בהצלחה

למעלה