שלום לכולם!

The only Shpitz

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן והחלטתי להצטרף לפורום כדי לדעת קצת יותר על השחקנית המדהימה הזאת. אני לא מעריצה שלה או משהו כזה אבל פשוט בזמן האחרון ראיתי הרבה סרטים שלה ובכל סרט אני מתאהבת בה ובאיך שהיא משחקת יותר ויותר. אז זהו... מקווה להשתלב.

היי לך! וברוכה הבאה!

ניקול בהחלט שחקנית מדהימה! את מוזמנת לישאול מה שתרצי ויש מאמרים ועבדות על ניקול- ששירה, המנהלת של הפורום העלתה- אז שווה לך להכנס אליהם, דרך אגב- איזה סרטים של ניקול שראית אהבת במיוחד?

shiray

New member
ברוכה הבאה!!!

אם את רוצה באמת ללמוד הרבה על ניקול, ליאת צודקת ובאמת המאמרים זה ה-מקום (רק שלגבי הביקורות, ברובן המכריע [חוץ מ"נשים מושלמות"] יש קצת ספויילרים... פחות לגבי הסינופסיס אבל הביקורות מדברות על המסרים של הסרטים...). ותודה לליאת על הפרסום.. והאמת? שגם לי קשה להשלים בכלל עם התוית של המעריצה, בגלל שזו לא איזו הערצה של בת 12 שאוספת כתבות ותולה פוסטרים... בתכלס אני, כמו שאר חברי הפורום, פשוט אוהבים את הסרטים שלה ואת המשחק שלה. וכן, גם דרך הראיונות איתה היא נשמעת ממש ממש חמודה (למרות שכולנו מודעים לזה שאנחנו לא באמת מכירים אותה). ובאמת מעניין אותי- איזה סרטים שלה ראית בזמן האחרון ואהבת? ומקווה שתמשיכי לכתוב (בדר"כ זה מה שמפריד בין אלה שמשלתבים יותר ופחות טוב... באמת שכל חברי הפורום פה ממש נחמדים ומפרגנים ומתים על גולשים חדשים).

shiray

New member
חחח

נו איך קשה לי עם הודעות שאין מה להגיב עליהן...

shiray

New member
אוווו הצבעת ללארס בסקר????

בגלל שיש היום הצבעה חדשה, אז הגיוני שזו את. בכל אופן, אם זו את- חחח אני אדאג באופן אישי שתהליך ההשתלבות שלך יהיה הרבה יותר קליל ונעים חחח (יש פה קונספירציה של הבנים לגבי "האחרים"... אבל דוגוויל שולט לגמרי!).

The only Shpitz

New member
איזה כיף!!!

תודה רבה על הקבלת פנים שלכם! הסרטים שלה שראיתי, לא בזמן האחרון, ומאוד אהבתי הם קולד מאונטן ומולאן רוז' שזה סרט מדהים! ראיתי אותו איזה 4 פעמים וכל פעם מחדש אהבתי! ראיתי את דוגוויל, לפחות חלק ממנו. נכנסתי לפורום כדי שאתם תספרו לי את הסוף כי פשוט לא יכולתי להמשיך לראות אותו, הוא היה קשה מדי בשבילי. אבל ממה שראיתי, איזה שעתיים ומשהו, ממש אהבתי. זה סרט מאוד אכותי, וכן, אני הצבעתי בסקר! זהו, מקווה להשתלב!

shiray

New member
אוו תראי את "השעות"

ואז את סוגרת את הרביעיה שלי שאני הכי אוהבת (ולא מסוגלת להחליט איזה סרטים יותר... ). לגבי הסוף של דוגוויל, לפני כמה זמן כתבתי כאן כשמישהי שאלה (זה די נפוץ שנשברים באמצע הסרט... גם חברה שלי מהכיתה נשברה ושכנעתי אותה לראות שוב...), והיא ראתה עד האמצע אז אני אחפש את זה- ואם אני לא אמצא אני אכתוב לך כאן מחדש... בכל אופן באיזה קטע נשברת?

shiray

New member
הלינק:

לפי זה שאמרת שראית יותר משעתיים אני מבינה שזה רלוונטי לגבייך, בגלל שכתבתי בקצרה מה קורה מאז שוירה שוברת לה את הבובות (^#@$$). ועדיין- אני ממליצה לנסות לראות שוב את הסרט... הוא ממש ממש מעולה!

shiray

New member
חחח אופסי לא שמתי לב

רק אמרת ההמשך של דוגוויל וחיפשתי חחח אפילו לא בדקתי למי עניתי אז...

The only Shpitz

New member
איך שכחתי!!!

השעות, היא עושה שם תפקיד מדהים!!! וגם האחרים, זה סרט ממש טוב ומפתיע! קראתי את הסוף כבר, יום אחרי שראיתי את הסרט אני נשברתי בקטע שהנשים באות לבית שלה ושוברות לה את כל הפסלים שהיא קנתה.

למעלה