שלום לכולם..:) אני חדשה פה..שמי שיראל בת 17.
D daveScorpions New member 23/11/04 #2 היי שיראל ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ^_^ אמממ אני דייב בן 18 ספרי ספרי פרטים (או בעברית צחה תספרי לנו משהו על עצמך)
היי שיראל ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ^_^ אמממ אני דייב בן 18 ספרי ספרי פרטים (או בעברית צחה תספרי לנו משהו על עצמך)
N N o l o g o New member 23/11/04 #3 היי דייב.. אממ אני שיראל בת 17 מראשון לציון.. וכבר כמה שנים אני שומעת את כנסיית השכל ומאד אוהבת את השירים שלהם.. אממ על עצמי..? אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לכתוב, לקרא ובעיקר לצאת להנות מהחיים..
היי דייב.. אממ אני שיראל בת 17 מראשון לציון.. וכבר כמה שנים אני שומעת את כנסיית השכל ומאד אוהבת את השירים שלהם.. אממ על עצמי..? אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לכתוב, לקרא ובעיקר לצאת להנות מהחיים..
D daveScorpions New member 23/11/04 #4 אווו ../images/Emo13.gif ראשון זה קרוב לפה (רחובות סיטי) מקווה מאוד שתהני בפורום שלנו (החצי מת... יש לציין)
אווו ../images/Emo13.gif ראשון זה קרוב לפה (רחובות סיטי) מקווה מאוד שתהני בפורום שלנו (החצי מת... יש לציין)
M moshit1 New member 23/11/04 #8 ברוכה הבאה! אני הדר. תהני בובה. וכן.. אם את יכולה עזרי לנו לעורר אותו.
N N o l o g o New member 23/11/04 #9 תודה בובתית.. ואני אשמח.. גם נתתי לדייב כמה רעיונות.. אז אני מתחילה לקחת יוזמה סבבה..?
M MikeY fReAk New member 24/11/04 #11 הניק שלך מוכר לי מאיפשהו:O../images/Emo79.gif אניוואי, אני אודליה, ברוכה הבאה
N N o l o g o New member 24/11/04 #12 סבבהה.. ואממ בקשר לניק..אולי, אני נמצאת העוד פורומים.. אולי משם.. באיזה פורומים את?
C cowgirl Ms New member 24/11/04 #13 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif אני מריאנה, בת 17 וצי מפ"ת. ^^