שלום לכולם ^^

Yumi chan

New member
שלום לכולם ^^

אני חדשה בפורום. אובחנתי בפיברו כבר בגילי. ועושה מאמצים להקל על הכאבים. אני מאוד שמחה ליראות פורום על הנושא הזה פה נאמר לי שרק אחוז מאוד קטן של האוכלוסיה מודעת בכלל לקיום המחלה... מאוד עודדתי ליראות את הפורום הזה פה. שיהיה לכולם ערב נהדר. ^-^

ברוכה הבאה

את מוזמנת לקומונת צעירים. אנחנו בסביבות הגיל שלך, חלק קצת יותר, אבל כולם בעלי "גורל משותף". מה את עושה כדי להקל על הכאבים? כמה זמן את חולה?

מיטל מק

New member
ברוכה הבאה מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני יודעת כמה זה לא קל להיות חולה (בכל גיל) אך בעיקר בגילך הצעיר. אני חליתי בגיל 12 . וכיום אני בת 28 ואמא לשניים. את בטח מתמודדת עם הרבה חוסר הבנה מצד חבריך? איך הוריך מתיחסים ? ומוריך? ספרי לנו קצת , פה מותר לך להתבכיין על הכווווווול!!! אנחנו מבינים , שותפים מלאים לכאבים תחושות ורגשות . אז תשארי איתנו . ישנו גם הקומונה של צעירים חולי פיברו' ותשישות הכרוניית . את מוזמנת להצטרף גם לשם. תהיי חזקה , מתוקה. החיים יפים גם עם המחלה!! בידידות מיטל

Yumi chan

New member
^-^

כולם כל-כך נחמדים :) אובחנתי ליפני בערך שנתיים. אבל הכאבים שלי החלו כבר בגיל 6 בערך... אמא לא הבינה למה אני כל הזמן מיתלוננת שכואב לי וכו' אחרי שנים שאמרו לי שזה בראש שלי ושהכאב פסיכולוגי או שאני מפונקת. אובחנתי והכל כבר יותר ברור. והמורות לא ממש מבינות מה זה. אני מספרת רק למורות ששואלות או צריכות לדעת מסיבות שונות. החיים שלי ממש לא רעים. אני למדתי ליסבול את הכאב מגיל ממש צעיר שלמדתי להאמין שזה בראש שלי. ואני אדם מאוד שמח ^-^ תודה רבה לכולכם שאתם פה!!! ^-^

למעלה