שלום לכולם

mayahi1

New member
שלום לכולם

איך הפרק הסתיים אתמול? (נרדמתי באמצע). ראיתי עד לקטע שנתן הציע להיות מלצר.הבנתי שנתן וכריסטיאן עזרו, אבל מה היה בארוע הזה? אוון שכב עם העיתונאית האנטיפטית?

מצטרפת לבקשה

בין טלפון לטלפון הצלחתי לראות אולי 5 דקות באמצע. חוצפה של אנשים!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני אכתוב לכן היום בערב או מחר, למה אחותי חזרה ואני מהמחשב שלה ועד שיתקנו לי את המחשב אני משותקת... גרע ../images/Emo4.gif

238

New member
לא ראיתי

בס"ד מהקטע שכריסטיאן מסכים להיות מלצר,ועד לקטע בו קלי מגלה שפיס ילה לפתור לה ת'בעיות בקלות. מה היה הקטע עם החבר מועצה?

q1231

New member
תקציר הפרק

פיט מטילה על קלי לערוך את האירוע הראשון שלה, היא כמעט קורסת תחת הלחץ אבל מצליחה גם בעזרת נייתן, מירנדה וכריסטיאן. גבריאל יוצאת לאירוע עבודה עם דומיניק, אבל אישתו מגיעה אתו וגבריאל לוקחת את זה קשה, בעיקר כשהיא רואה שהיא כה נחמדה. היא מוציאה את זה על אלכס, ועל רומן העבר שלה עם ג'ייסון. ריצ'י מתקשה להתמודד עם תפקידו הרדוד באופרת הסבון, מנסה לשכנע את המפיקה להוסיף עומק לדמות וכשהיא מסרבת, הוא רוצה להתפטר, אבל מבין שזה יעלה לו יותר מדי. אוון מנסה לכבוש את לבה של עיתונאית שהחליטה שהוא שחצן חסר תועלת. .

238

New member
נו,והוא מצליח?

בס"ד גבריאל הולכת בסוף לבית של דומיניק?מי זה אלף?ומה הקשר שלו לקלי? אבל תודה בכל מקרה על התקציר

mayahi1

New member
תודה על התקציר, אבל יש לי עוד שאלה

האם אוון השיג את העיתונאית בסופו של דבר?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifברור זה אוון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני אפרט אם תרשו לי, כי זה פשוט דורש... הוא הלך לראיון עם אותה עיתונאית, באיחור אופנתי, ואחרי הראיון הוא הבין שהיא לא חיבבה אותו במיוחד אז הוא הציע לה לשתות איתו משו, אבל היא שוב לא הסכימה ואמרה לו שהם יהיר, גאוותן, סלף אובססד ועוד כמה דברים... הוא החליט שהוא לא נכנע, והלך לדבר איתה במשרד שלה, מה שגם לא עזר... ואזזזזזזזזז הייתה לו הארה ממשו שאלכס אמרה, והוא כתב מכתב בשם אלכס (בהסכמתה כמובן) על כמה שהוא בחור נפלא ו"מאהב עדין אך חזק" (הקטע הזה קרע אותי מצחוק פשוט... לא יכולתי להפסיק לצחוק ממנו...) שאליו מצורפת עצומה שהיא תצא איתו... היא התקשה והם קבעו לצאת, הוא לקח אותה לפו-בר ואז איזה מפיק ובמאי באו לדבר איתו על הספר, ולא היה לו כוח אליהם כי הוא ממש רצה אותה, אז הוא נפנף אותם, והיא כבר בדיוק הלכה כי היא התעצבנה, ואז הוא רדף אחריה (שוב) וצעק עליה (בנאום ממיס שאף אחתתת לא הייתה עומדת בו../images/Emo99.gif...) - שאני אכתוב פה בהמשך כשאני אכתוב את כל הציטוטים מ-5 הפרקים האחרונים שמוקלטים אצלי, ואז הוא הלך והיא רדפה אחריו והם התנשקו... ובזה זה נגמר... אחחח מדהים שכמותו.... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מה הייתי נותנת כדי להיות העיתונאית הזו...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאופס התקשה = התקשרה../images/Emo56.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאו שאני אגער בו במקומות ציבוריים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אני לא אחמיץ אף דרך לגרום לו להתאהב בי../images/Emo123.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מואהאהאהאאהאהאהאאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

tribe spirit

New member
ג'מיימה כלבה.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יופי שהיא לא חושבת את עצמה יותר מדי.הלו איטס אוון?!?!
כריסטיאן
.פשוט נחמדות טהורה.

למעלה