שלום לכולם

adrian -dz

New member
שלום לכולם

חדשה כאן והגעתי לכאן דרך פורום אומנות שימושית. לפני כשנתיים הייתי מאושפזת עקב דלקת ריאות והיו לי שני התקפים בהבדל של שבועיים. כשהייתי קטנה גם היו לי התקפים והייתי מאושזת כחצי שנה. מאז הפעם האחרונה ההתקפים לא חזרו ברוך השם. עשיתי בדיקת EEG לפני כשבועיים ואמרו לי שהכל תקין. וכאן יש לי שתי שאלות: 1. האם האפילפסיה יכולה להיות רדומה ולהתפרץ עקב מחלה או חום גבוה ממושך ? 2. האם אי פעם שאלו אתכם על המחלה בראיון עבודה וקיבלתם דחייה בשל כך? תודה מראש לכל העונים על שאלותיי אדריאן

roni al telhi

New member
שלום אדריאן

בקשר לשאלה הראשונה גם לי היו פרכוסים כשהייתי קטנה אבל אלו היו פרכוסי חום כך שאני לא ידועת אם יש קשר בין שני הדברים בכל מקרה 16 שנה אחרי היו לי שוב פרכוסים בקשר לשאלה השניה הייתי בראיון לשנת שירות ואמרתי למנהל על האפילפסיה ואז פתאום כל הפנים שלו השתנו והוא נהיה ממש אדום ולא היה נעים לו להגיד לי לא בפרצוף אז הוא התקשר אלי כעבור כמה ימים אני יודעת שהוא רצה אותי שם אל הוא לא יכל היה להתמודד עם המחלה אז כן, זה קורה.

roni al telhi

New member
../images/Emo9.gifאבל יש גם כאלה שנוהגים אחרת

שכחתי להוסיף בכל מקרה בהצלחה! וברוכה הבאה לפורום

יפעת 1 2

New member
קודם כל ברוכה הבאה לביתנו הקט|חיבוק

על איך אפי' יכולה להתפרץ אני לא יודעת לענות לך כי אין לי מושג... רצוי לשאול רופא, עכשיו בקשר לראיונות עבודה יש ויש, רק פעם אחת שהייתי בראיון הזכרתי את זה שיש לי אפי' והיו שני מראיינים-אחת התבלבלה ונראה לי שהיא כמעט קיבלה חום למשמע המילה הזו והשני חייך בהבנה והרגיע אותה...בסוף לא עבדתי שם בגלל שהם חייבים מישהו עם רישיון נהיגה אבל לא חשוב זה הראה לי שזה ממש תלוי במראיין וברמת המודעות שלו, בכל שאר הראיונות שהייתי בהם לא אמרתי שיש לי אפי'...

../images/Emo13.gif היי אדריאן ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

אצלי מכיוון שלא שירתתי בצבא תמיד היו שואלים אותי למה? ואני תמיד הייתי אומר את האמת ואז היו אומרים לי "טוב נחזור אליך" חלקם היו פשוט אומרים שיש להם בעיה לקבל אותי בגלל האפילפסיה תמיד היו תירוצים. עד שפשוט התחלתי לשקר בנושא ולא לציין שיש לי אפילפסיה. ואז הייתי מתקבל לעבודה. בעבודה שלי לא יודעים על האפילפסיה,אולי זה טוב אולי לא.(זו החלטה שלי) תחליטי מה שאת רואה לנכון ושיהיה לך בהצלחה.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif פרכוסים יכולים

לקרות כתוצאה מחום גבוה בלי קשר לאפילפסיה. יכול להיות שהפרכוסים שהיו לך לפני שנתים לא קשורים לאפילפסיה אבל זה נושא שצריכים לשאול נוירולוג עליו. לגבי עבודה יש כל מיני מעסיקים. יש כאלה שאכן לא מוכנים להעסיק מי שיש לו אפילפסיה ויש כאלה שלא אכפת להם. הכלל שלי הוא לא לספר אלא אם כן חייבים. כשאדם עובד כבר במקום עבודה זמן מה ומכירים אותו קשה יותר לפטר אותו מאשר פשוט לא לקבל לעבודה. אם תעברי על הפורום אחורה תראי כל מיני סיפורים בעניין כמו למשל של מירב שעובדת כגננת וקיבלה התקף בעבודה. למרות זאת, אחרי עיכוב של כמה שבועות, קיבלו אותה חזרה לעבודה באותו גן וכולם מרוצים.

adrian -dz

New member
תודה רבה על התגובות

בעבודה אף פעם לא ציינתי את זה וזה פשוט עניין אותי לדעת מה התגובות של האנשים בנושא.

למעלה