שלום לכולם

לא יודעת על מה השיר נכתב

אבל משה דץ וסמדר שיר עשו אותו..לא זוכרת מי מלחין ומי כותב..נראה לי סמדר כתבה ומשה הלחין

מושיק20

New member
לדמעות יש פה../images/Emo124.gif

השיר מדבר על "אונס" ומדבר על כך שזה יכול לקרות לכולן: גם למי שמפרסומת. השיר נכתב והולחן ע"י סמדר שיר ומשה דץ (כמו שניקול כתבה) והוא מופיעה באלבומה השישי של שרית "כמו סינדרלה".

מושיק20

New member
אני יסביר.....

שימי לב (ניקי) למילות השיר ובמיוחד ל: את יכולה להיות יפה ומפורסמת, או נערה אם ג'ינס ותלתלים או סתם ילדה שאת עיניה לא עוצמת וכו'.... לדמעות שלך יש פה והן רוצות לצעוק.... אז ספרי הכל אל תשמרי בלב וכו' וכו'.... כשיצא האלבום: "כמו סינדרלה" שרית הופיעה בכתבת ענק- במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות, בחלק מהכתבה, נעשתה גם ביקורת של עמוס אורן (בתקופה שהוא חיבב את שרית) ושם הוא הסביר שהשיר הנ"ל, יפתח לשרית דלתות בהמון אירגוני נשים למינהם שעוסקים בתופעה של "ניצול נשים".

oneheart1

New member
לא ידעתי

שבשיר מדובר על אונס. טוב לדעת. קבלו את השיר. לדמעות שלך יש פה/מילים: סמדר שיר לחן: משה דץ חלמת על אהבה,חלמת על בית חלמת על משפחה וחום אך יד רעה הגיעה אל שפתייך ובלי מילים, גדעה את החלום מלאך אם מרחף,הוא לא הופיע את קול המצוקה הוא לא שמע ולא היתה יד אשר תושיע שאת צללת לשחור של הדממה פזמון: לדמעות שלך יש פה,והן רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה,הן לא רוצות לשתוק אז ספרי, ספרי הכל ,אל תשמרי בלב כי הדמעות האצורות, מרות מכל כאב פזמון חוזר.... את יכולה להיות יפה ומפורסמת או נערה עם גינס ותלתלים או רק ילדה שאת עיניה לא עוצמת כי בלילות, חוזרים שוב הצללים אני כאן לידך גוזל פצוע את מה שלא תאמרי אני אשמע אני איתך זועקת ודורשת את עלבונך ואת הנקמה פזמון חוזר...

eliran9eliran5

New member
שלום המצאתי שמחק חדש גלו אותי שרית>

המשחק הולך ככה אני שם תמונה של כמה אנשים כל מיני ואתם תצתרכו לגלות מי הם ומה הם קשורים לשרית חדד ומי שמגלה נכון מקבל 10 נקודות ומי שאומר חצי נכון מקבל 5 ומי שאומר לא נכון מקבל 0 נקודות ומי שטועה יותר מ-5 פעמיים נפסל ויוצא מהמשחק מתחילים מי זה

Music4Life

New member
השיר מדבר על אונס?!

או אה...כבד... לא ידעתי. אבל עכשיו כשאני מביטה על המילים, זה בהחלט מובן והגיוני תודה על ההסבר. חשוב לי לדעת...

למעלה