שלום לכולם ...

מורנא007

New member
אפשר לרעות בשדות זרים

וואלה נוצר פרוג גם מחוץ לאיים הבריטים. למשל בהולנד: Focus - Moving Waves שוודיה: Flower Kings, The - Unfold The Future טורקיה: Asia Minor - Crossing The Line

MajorWinters

New member
או למשל../images/Emo19.gif

ישראל: Ashqelon Quilt - The Event ישראל: Trespass - In Haze of Time ישראל: Ahvak - Ahvak אבל אלו רק דוגמאות מקריות לדברים שלא נוצרו בבריטניה....

בטח שהם שווים!

יש לנו אחלה הרכבים (וכמובן שיש גם קצת חובבנים כמובכל דבר) חבל שהסצנה לא יותר רחבה. פרווה חמה, סימפוזיון, אגרול, TRESPASS, יובל רון ואזרחי העתיד, אוקטובר וכו' כולם ממש נחמדים.

MajorWinters

New member
הרכבים מעולים../images/Emo19.gif

כולם טובים. יש פחות ויש יותר אבל אלו אלבומים מעולים.... את אגרול לא הזכרתי כי- לא הזכרתי הרבה להקות כי לקחתי סתם דוגמא לשלוש, ואת אגרול ספציפית, כי עוד אין להם אלבום מסודר... אבל, אני מת עליהם!

פרווה חמה!

ההרכב הישראלי הכי מומלץ בעיני פה באתר שלהם יש גם הופעה להורדה וגם קישור להורדה של (כמעט) כל הדמו לאלבום הראשון שיצא בעזרת השם בחודשים הקרובים. עדיף להתחיל מהדמו אבל גם ההופעה מעולה.

sandman14

New member
עזרה:

תגידו לי חבר'ה : -איך הלהקה Gong , שווים משהו? -וE.l.p - איך הם ?

sixkiller2003

New member
היי...

קודם כל ברוך הבא לפורום. בתוספת להמלצות שקיבלת, כתבת שאתה שומע גם מטאל אז תרשה לי להמליץ לך על Dream Theater אולי יהיה לך קל להתחבר אליהם, הם משלבים בין באופן מושלם בין עולם המטאל לפרוגרסיב.. המלצתי אגב להתחיל באלבום scenes from a memory.. בתאבון.

sandman14

New member
דרים ת'יאטר ..

דרים ת'יאטר אני מכיר שנים כבר ואוהב נורא, במטאל יצא לי יותר להעתמעק מרוק מתקדם . כמובן שהכרתי ואני שומע את: jethro tull , genesis ,king crimson , yes ,camel וכו' . לאחרונה יותר התפתחתי עם זה, והכרתי קצת להקות (לדוגמא: ג'נטאל ג'ינט) .את הלהקות שאני מכיר ושומע גם יותר התפתחתי והכרתי יותר דיסקים . לפני כן הייתי שומע בעיקר הארד רוק ,בלוז, מטאל-רוק כבד,ישראלי, וכמה להקות של רוק מתקדם (כמובן פינק פלויד,קינג קרימזון,קאמל) לכן אני פתוח להמון המלצות ברוק מתקדם (פרוג-פסיכודלי) ואני מעדיף שנות ה60,70 , הפרוג של ה80 ממש לא מענין (לדוגמא Rush) אני רוצה להיכנס חזק לתחום , ואתם מוזמנים לעזור :) שוב, אני שמח להצטרף

XCLASS

New member
ברוך הבא

סוף סוף אני רואה מישהו בגילי (בערך) ששומע פרוגרסיב..... חוץ מזה שאנחנו מנגנים על אותם כלים!

sandman14

New member
חחח ...

את האמת אני גם שמח שיש מישהי בגילי ששומעת מה שאני שומע את יודעת מה ששומעים בגילי(חברים שלי בכל אופן) זה בעיקר הארד רוק, מטאל, לפרוג-פסיכודלי פחות מתחברים . רק אני פתוח להרבה סגנונות אם יש לך icq תרשמי לי . נראה לי שנסתדר

XCLASS

New member
אין לי בעיה לרשום לך אבל......

לא ברור לי איך הגעת לזה שאני מישהי ולא מישהו....חחח

sandman14

New member
...

חחחחח כן אני שם לב לזה עכשיו חבר שלי ישב על המחשב והגיב להודעה , יצא אדיוט קיצר סליחה בכל אופן אחי

MajorWinters

New member
ערן../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

תברח מפה כל עוד עוד אתה יכול... אם אתה בוחר להשאר אז ברוך הבא

MajorWinters

New member
האנשים לא טובים בעיני../images/Emo19.gif

אנשים קטנוניים, נוטים להתווכח בקלות ולעשות דברים בסגנון. "לברוח למה???" עצם השאלה לא אובייקטיבית, ולכן אתה לא יודע את מהות הפרוג.... הכל נכון, אבל נאמר בהגזמה ובצחוק, סך הכל די נחמד, ואפילו מומלץ להשאר. כי כיף פה.... וזה לא משנה אם יש לך 5K דיסקים, או ששמעת רק את הסנו גוז (כשאני באתי לפה לא הכרתי את YES וELP והיום הן הלהקות מס' 1 שלי), תמיד תמצא מקום, וזה אחלה מקום כדי להכיר עוד.... תשאר, תשאר, זה כדאי!

sandman14

New member
...

כן בגלל זה אני כאן, כדי להתפתח
שמעתי את הסנו גוז של קאמל והוא מעולה יש לי את מיראג' שהוא אחלה , והופעה של קאמל (מקורי כמובן) אם יש עוד משהו של קאמל מומלץ אז תגידי, אני מקשיב להם הרבה לאחרונה ?

giloni

New member
פרוג פסיכדלי - ממישהו שעוד נמצא שם

זה קצת מתערבב לי. הפרוג הוא המשך ישיר וטבעי של הגל הפסיכדלי של סוף שונות השישים ולכן אני מרשה לעצמי לשער שמה שעלול להנות אותך זו מוסיקה שנעשתה בתפר - כלומר - בתקופת המעבר: משהו שיש בו נאיביות פסיכדלית, צבעונית ופרחונית יחד עם עיבודים מורבים יותר, שימוש מגוון בכלי מקלדת וקצת יותר דגש על לחנים שבאים מהעולם הקלאסי. אז הנה כמה המלצות מהבטן מהסוגה המוסיקאלית שנהנים לכנותה Early British Prog: Cressida להקה חביבה שמאפיינת את תקופת המעבר, עם שני אלבומים מ 1970 ו 1971, עדיין נחה עליה רוח המודי בלוז (האבות של הז'אנר) עם ההשפעה הממגנטת שהיתה לקינג קרימזון על הסביבה שלה לאחר צאת שלושת אלבומיהם הראשונים ב 1969-1970. הרבה האמונד, גיטרות אקוסטיות - אני מת על זה ואני מקווה שגם אתה Spring - אלבום אחד ויחיד מ 1971 ואיזו יציאה!!! שלושה מלוטרונים שמסמפלרים כמעט כל כלי בתזמורת, גיטרה נהדרת - שירה מרגשת. יותר טובה מCressida והנה שתי הצעות שאפשר לקרוא להן פולק-פרוג-פסיכדלי. שתי הלהקות, להבדיל משתי ההמלצות הקודמות, המשיכו לפעול עמוק אל תוך שנות השבעים ואחת מהן פעילה עד היום: הראשונה, להקת The Pentangle עם הסולנית ג'קי מק שי והגיטריסטים ברט יאנש וג'ון ריינבורן. אתה מוזמן להקשיב לאלבום Bascket of light. לא אכביר מלים. תשמע אותו ותבין על מה אני מדבר השניה להקת Strawbs שגם עליה לא אומר דבר. פתח את הרדיו (או את אתר האינטרנט של התחנה) ב 106fm ביום שני הבעל"ט בשעה 17.00 ותשמע. אח"כ תחליט. ד"א, את כל ההמלצות ניתן להשיג בכל החנויות שנזכרות כאן חדשות לבקרים יקי

למעלה