כן.
ד דוד לעתיד טוב יותר New member 2/11/04 #1 שלום לכולם !!!! חחחחח אני חדיש כאן... אין לי שום קשר ללהקה הזות... אבל אני אוהב רוק ותירס חם !!!! ))))!!!!
שלום לכולם !!!! חחחחח אני חדיש כאן... אין לי שום קשר ללהקה הזות... אבל אני אוהב רוק ותירס חם !!!! ))))!!!!
ד דוד לעתיד טוב יותר New member 3/11/04 #65 טוב ! נכון בהתחלה יש את הצינה שהם נכנסים למערה (זו שנראת כמו נמר )... מה היה השם של האיש הנמוך הזה שג'פר שלח אותו !?!?!
טוב ! נכון בהתחלה יש את הצינה שהם נכנסים למערה (זו שנראת כמו נמר )... מה היה השם של האיש הנמוך הזה שג'פר שלח אותו !?!?!
K KerenWelling New member 3/11/04 #69 שאל בני ונען. אבל מהר כי המח שלי כבר לא עובד... יוצא עשן כבר I WANT SLEEP (חחח יואווווווו צרפפפתתתתת מלאניייי איפה הדר כשצריך אותההה?!?!!!!!!)
שאל בני ונען. אבל מהר כי המח שלי כבר לא עובד... יוצא עשן כבר I WANT SLEEP (חחח יואווווווו צרפפפתתתתת מלאניייי איפה הדר כשצריך אותההה?!?!!!!!!)
K KerenWelling New member 3/11/04 #73 אז ככה... הוא כולו אדום.. (חחח חוץ מהגבות האלה חחחחחחחחחח), והנוצות בכנפיים קצוותם צבועות בטורקיז, והקצוות בזנב שלו בסגול. אתה מסוגל עלי?!?!
אז ככה... הוא כולו אדום.. (חחח חוץ מהגבות האלה חחחחחחחחחח), והנוצות בכנפיים קצוותם צבועות בטורקיז, והקצוות בזנב שלו בסגול. אתה מסוגל עלי?!?!
ד דוד לעתיד טוב יותר New member 2/11/04 #2 אאאאא.. כן ! אם שאלתם מה מביא אותי לכאן .... .... זה בידיוק מה שאני שואל ! (יש כאן מקום להוסיף תמונה..) אם כן אז אני רוצה ביי
אאאאא.. כן ! אם שאלתם מה מביא אותי לכאן .... .... זה בידיוק מה שאני שואל ! (יש כאן מקום להוסיף תמונה..) אם כן אז אני רוצה ביי
K KerenWelling New member 2/11/04 #6 חחחח איזה מסטולים! דוד מה קרה מצאת לך מקום להעלות תמונות?! לא חבל שסתם ככה דני תמחוק...? לא נורא. מגיע לך P: ואני כל כך לא שואלת למה חגי ואתה שוכבים ככה ברחוב! באמת שלא! (אולי)
חחחח איזה מסטולים! דוד מה קרה מצאת לך מקום להעלות תמונות?! לא חבל שסתם ככה דני תמחוק...? לא נורא. מגיע לך P: ואני כל כך לא שואלת למה חגי ואתה שוכבים ככה ברחוב! באמת שלא! (אולי)
N n o f a r i New member 2/11/04 #33 אז ככה :../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום מקווה שתהיה אחד מאלה שמייצגים את המין הגברי סוף סוף חחח וסחטיין על הלוק!!!
אז ככה :../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום מקווה שתהיה אחד מאלה שמייצגים את המין הגברי סוף סוף חחח וסחטיין על הלוק!!!
T TheT New member 2/11/04 #34 אהמ, אהמ... ../images/Emo124.gif אולי לא שמת לב אבל גם אני בן ואני שמח מאוד לייצג את המין הגברי שמעריץ את מארון 5! מארון 5 שולטים!
אהמ, אהמ... ../images/Emo124.gif אולי לא שמת לב אבל גם אני בן ואני שמח מאוד לייצג את המין הגברי שמעריץ את מארון 5! מארון 5 שולטים!
K KerenWelling New member 2/11/04 #35 חחחחחח ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif
K KerenWelling New member 2/11/04 #13 גרר ההודעות שלי מהפלאפון כל כך שקסי *שקסיות. תודו! תודו שזה עושה לכם את זה!