שלום לכולם

tamidb

New member
שלום לכולם

גליתי את הפורום הזה במקרה. ואולי תוכלו לעזור לי אני מעונינת ליצור קשר עם אספנים ולהחליף טלכרדים.

נימבו

New member
גם אני במקרה פה, הגעת למקום הנכון

במהלך היום יצוצו לך אספני טלכרדים

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון, יש כאן אספני טלכרדים וגם הרבה אספנים נחמדים שישמחו לשמור לך טלכרדים אם יגיע לידיהם. שבוע טוב, רונן, אספן הפחיות

KaNiJa

New member
../images/Emo96.gif מבצע אסם - עדכון מספר 5

יש לנו בינתיים קבוצה של 30 שקיות שממתינה שאני או ירון נשלח אותה. אבל כל מי שלא שלח עדיין שישלח וגם מי ששלח ויש לו עוד - גם לשלוח. ככה נגדיל את הסיכויים שלנו לזכות.
מור"ק היום: בדיוק בדרך הביתה נתקלתי בשקית ביסלי נטושה. עכשיו היא בבית חם עושה מסיבה מטורפת עם עוד מלא במבות וביסליים.

python 4

New member
אה.. אתה יכול לשלוח..../images/Emo9.gif

מסתבר שלא חייבים למסור אותם בבורגר ראנץ' ואפשר לשלוח גם בדואר. אבל לא הספקתי לאכול אף ביסליבמבה! אולי נשלח עוד מעטפה?

KaNiJa

New member
אחח... כבר חשבתי לסנג'ר אותך ../images/Emo3.gif

כמובן שידעתי שאפשר לשלוח - וכך אעשה אלא אם יבוא לי לקפוץ לבורגר ראנץ' (מה שמאוד מאוד לא סביר). אני כמובן בעד לשלוח עוד מעטפה, צריך רק שהחבר'ה ימשיכו לשלוח אלי עטיפות, אתה מוזמן להיות הראשון ואחרים ילכו בעקבותייך... נצל"ה (ניצול הודעה) ------
------ בטח רק אתה תקרא את זה ירון... אבל כל מי שיודע להסביר לי מה ebay רוצים ממני שיסתכל בתמונה הזאת -> כל פעם אני לוחץ Yes וזה מופיע שוב ושוב ושוב ושוב... פעם ראשונה שאני מנסה למכור בebay והוא כבר עושה לי בעיות, אני שוקל לתת לו שנה להירגע ואז לחזור לראות אם הוא יסכים לקבל אותי.

python 4

New member
אני אשלח לך יום חמישי

אני נוסע לאחיינים שלי, ואני אקנה להם במבה. אחרת הזבל הקלורי הזה לא היה נכנס לפתח ביתי!

powo

New member
שולח היום

ארבע אריזות של במבה. מצטער אבל הילדה לא רוצה לאכול יותר במבה.

KaNiJa

New member
מ'זתאמרת לא רוצה במבה?! ../images/Emo46.gif

תעשו לה דיאטת במבה! משטר במבה! במבה בבוקר, במבה בצהריים ובמבה לפני שינה. .... מכרתי את הנשמה שלי לאסם... מה נהיה ממני?!
הילדה בטח יודעת מה טוב לה. תנו לה אוכל אמיתי.

evilihi

New member
אני דווקא התביישתי

ולא הרמתי 3 שקיות נטושות...וכרגיל אחרי זה אכלתי את הלב

KaNiJa

New member
מה יהיה איתך ליהי?...

יום אחד את תצטרכי שמישהו יעזור לך... וכל הבמבות והביסלי לא יבואו לעזור לך כי הם יזכרו אותך דורכת עליהם ברחוב...
(אני צריך לישון... הרבה)

YOSEW

New member
פרח|ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את בפורום הנחמד ביותר והמענין ביותר קליטה נעימה

תמיר1991

New member
יש כאן כמה אספני טלכרטים,

רובם באופן צדדי (גם אני חוטא בכך). אילו טלכרטים את אוספת? אני אוסף, באופן צדדי ביותר, טלכרטים מישראל (יש לי את מרבית ההוצאות של בזק, ורבים פרסומיים ושל חברות בין לאומיות) וטלכרטים בנושא חלל (יש לי כ- 25). רק לידע כללי, תחום האיסוף העיקרי שלי הוא בולים: ישראל, קנדה וחלל. מקווה שתתערי בפורום
תמיר.

למעלה