שלום לכולם

ballet20

New member
שלום לכולם

רקדתי פלמנקו שנתיים אצל טימו בבכירוי העתים והפסקתי כשהוא התחיל ללמד. רציתי לדעת איפה כדאי לרקוד בשביל הכיף- לא יותר מפעם בשבוע- מאחר ואני גם רוקדת בלט ומודרני וכו'... מישהו יודע למשל איפה יעל אסף מלמדת? עשיתי אצלה קורס קיץ פעם והיא הייתה אחלה. אני מחפשת מקום יותר בפנאן ופחות מלחיץ... יש לכם אחלה פורום!

ספרדיה1

New member
בת"א יש המון סטודיוס לפלמנקו

1) סילביה דוראן - רחוב בן יהודה 53 ת"א 2) מיכל נתן - רחוב מוזס 3) נטע שיזף - בבית תמי במרכז שינקין 4) סוניה גרסיה - רמת גן ועוד .... שיהיה בהצלחה ספרדיה1

ballet20

New member
עוד שאלה...

ץודה על האינפורמציה- שאלתי היא מי מומלץ? (לא בעניין של קידום מקצועי כמו אצל מי הכי כיף?!)

flamenca

New member
זה אישי ביותר!

כל אחד מתחבר לסגנון לימוד שונה, ולכן "כיף" זה עניין אישי. המלצתי אלייך היא ללכת לשיעור ניסיון בכל סטודיו, ותראי בעצמך למה את הכי מתחברת!

ballet20

New member
תודה פלמנקה

אני יודעת שזה אישי... ניסיתי שיעור אצל מיכל ולא כל כך נהניתי. תהיתי אם יש המלצות מיוחדות... את יודעת במקרה אם טימו חזר ללמד אפה שהוא? כי הוא מורה מעולה!

Gods Wave

New member
לי יש קשר איתה, למה?

שלחי לי מייל... התיבת מסרים לי קצת לא בסדר :\

flamenca

New member
זכור לי לגבי טימו...

לפני מספר חודשים הייתה הפניה בפורום לאתר אינטרנט שלו. אני ממליצה לך אולי לנסות לחפש בגוגל, או אם מישהו בפורום יודע במה מדובר שיפיץ את המידע.

Gods Wave

New member
יעל אסף

אני לומדת אצלה היא מקסימה שלחי לי מייל אם את רוצה פרטים (התיבת מסרים שלי קצת מעפנה...)

למעלה