האם חברתך סובלת מואגיניסמוס? האם בעל איבר מין ענק המשתווה רק לשחקנים בסרטי פורנו אתה? ולא זה לא נמצא על מדפים אבל בעד סכום זעום אני מוכנה להביא לך אחד , מפלסטיק שקוף וחד פעמי . ספר לי על תוכניותיך. אני סקרנית .
לחמוק ממך? בכמה תופעות כאלה נתקלת בחייך הקצרים, יקירתי הגינקולוגית? ואתה, סופטימותק, נגב את הריר, חומד. אתה מרטיב לי את כל הפורום! תגידי, שלוותי, מה היית ממליצה לגבר שמגדיר את עצמו כ"רך"?
"בחייך הקצרים" - איך הגעת למסקנה הזאת? האם ורידי מסגירים את גילי ? האם החרמנות שלי משתווה לשל ילד בן 14 חרמן עד כאב ? ולא רציתי שתחמקי לי ממש לא , רק הצעתי בתור פרס ניחומים להיא את השכנה... נו הייתי אופטימית. לגבר שמגדיר את עצמו כ"רך" הייתי נותנת ויאגרה - זה לאחר ששללתי כל בעיה קרדיאלית שלא ימצא עצמו חלילה מת בזרועותייך - זה אאחל רק אם תהיה לו ירושה ממש גדולה . כמו כן הייתי נותנת לו לקרא את "הזמן הורוד" ואם הוא לא מקבל זיקפה מגברברי ישראל המסוקסים - הייתי נותנת לו סטירה מצלצלת ושולחת אותו חזרה לאמו שחינכה אותו להיות "רך"! נשיקות . ד"ש להורים .
ואני מתכוון לחזון העצמות של הפורום, לא לחזון העצמות הנפול של קפת. בואו נכריז על שעת מוות ונגמור עם זה. אני עובר לפורום של א י ל ה. אמנם מדובר בנפילה לתהום עמוק, אבל אם אשרוד את הנפילה, אני מבטיח לחשוב עליכם בחיבה, אם בכלל.
מה העניין עם התוספת יו"דים המטורפת הזאת בכל מקום? מה זה פה, יש כל כך הרבה יו"דים מיותרים בשטח? כסינים אשר על שפת הים? בכל מקום שאני מגיעה אליו זורקים לי יו"דים, ככה כבדרך אגב, בגניבה, כאילו שאני לא ארגיש. אז רק תדעו לכם כולכם שאני דווקא כן! מרגישה כלומר! וזה כואב לי!