שלום לכולם ,

שלום לכולם ,

הגעתי אפשר להתחיל . נשיקות לכולם וד"ש חם לועד הבית . אשמח לענות על כל שאלה וכמובן איש איש בתורו.

קפת

New member
אני רק לשאלה

אני הייתי קודם. לא הפרעתי לך, אז אל תפריע/י לי. כמה את לוקחת על פעולות החיאה?

מאוד משתנה

אם את פתאום עושה איזו בצקת ראות לתפארת מדינת ישראל אז סביר מאוד להניח שאצטרך לדחוף טובוס לגרונך ולתת משתנים כאילו אין מחר... וזה בהחלט מיקר את העסק. אם את עושה איזה התקפון לבבי קטן אז אחוס עלייך ולא אגבה ממך שקל . ואם תתנשקי איתי צרפתית - אתן לך הכל בחינם . אני אישה מאוד צנועה ואוהבת לעזור לבריות ... לא אפריע לך , מהרגע אשב בפינה לא אומר מילה מיותרת ....

קפת

New member
באמת, באמת, מרשים

ואם לא היית צנועה, היית מושלמת, בודאי. העסק עם הנשיקה מאוד מאוד ריגש אותי. אני אוהבת דברים מצרפת. זו לא אני שעושה בצקת (למכירה פוסיד, יד ראשונה מחולה), זה הפורום - בנשימות אגונאליות. ותסתכלי בתיק - האופוטרופוסים חתמו על DNR. לטיפולך, ד"ר.

סיטרא

New member
לאחרונה אני נשאל רבות

על העלמותי הכמעט טוטאלית מהפורום. השאלה חוזרת על עצמה בריטואל קבוע, הן בתיבת המסרים התפוזית והן במרתפי הצ'אטים, בהם אני נוהג למצוא את האסקפיזם האבוד שלי בשעות דימדומים. תשובה ברורה אין לי, רק לדבר אחד כן שמתי לב, בשעה שאני כותב הודעות, לכאורה חכמות וכביכול מטופשות, מגיח איש ממורמר אחד, הוא נוהג להשפריץ שטויות והתנצחויות ריקות מתוכן כמו ממטרה מקולקלת, ניסוחיו קלוקלים ואינם יאים למחוזות אלו. טעויות רבות מעטרות את הטקסט שלו, דבר שמעיב על ההנאה שבקריאה הרצופה, עד שהעברית מתיישבת בקרן זווית ונעלבת בשם המין הישראלי כולו (מין במובן הא-מיני). וכשאני נמצא מאחורי הקלעים, כך שמתי לב - הפלא ופלא! גם אותו פטר נעלם כלא היה. בהתחלה סבור הייתי שמדובר בצירוף מקרים גרידא, אולם כשנישנו הדברים, הבנתי כי יש דברים בגו. ואכן, אותו פטר נהג לכתוב בפורום רק בשעה שאני הייתי כותב בו. לכן החלטתי להעלם למשך זמן בלתי מוגבל, וכך לעשות חסד של אמת עם שארית הפליטה המגלומנית שעוד שומרת על הגחלת (קפת? קפת? - תשובה שגויה), ולפטור את כולם מנוכחותו המעיקה של הפטר עד ביאת משיח צדקנו.

מותקסיטראמותק

(לא הולך טוב כמו מותקפתמותק אבל ניחא) ל"העלמותי" אין שום קשר לקיומך, דליל או סמיך במצולות הפורום הזה. לפעמים חוסר פנאי שנגזר מעיסוקים לא וירטואלים בעליל כמו עבודה ומשפחה, עולה בחשיבותו על נוכחותך. אני יודע שהדבר מפליא, אבל לא כל הנפלא בל יתכן. ביחס לניסוחי הקלוקלים, ולא סתם קלוקלים, אלא עד כדי כך שאינם יאים למחוזות אלו - ווט אבר. אין לי כוונה לנפנף בצחות העברית שבמקלדתי כדי לקב לממך אישור. טעיתי בך מותקסיטראמותק. חשבתי שעקיצות לא מזיקות לכיוונך עשויות, רחמנא ליצלן, לשעשע אותך, ולא שיערתי שתעלב עד כדי העלמות. האמן לי, אתה חביב עלי בדיוק כמו כל היתר (שזה לא הרבה, אני מודה). עד כאן, בנשיקה רפה, מושא עיסוקך הכפייתי, פ. חמור

softy

New member
אתה טועה בגישה שלך

כמנהל פורום את אמור לדעת איך להתמודד עם התופעות האלו אם אתה חושב שהן מזיקות לו. לא יתכן שבכל פעם שתרגיש שמישהו מתנצח איתך פשוט תעלם. אני אישית חושב שפטר חמור כותב יפה, שנון ומצחיק. [אני לא מלקק] מקריאה בדפי ההיסטוריה של הפורום גם מצאתי שכך היה נהוג, כולם שלחו חיצים ציניים בכולם, זה מה שהפך את הפורום למעניין ומצחיק. אתה טועה בזה שאתה רוצה לחסל את שארית הפליטה המגלומנית, בלי השארית הזו אין לך פורום. השארית הזו היא דור ההמשך המגלומני שבלאו-הכי הולך ונכחד.

סיטרא

New member
אתם שניכם טועים בגישה שלכם,

סופטי, אני ממנה אותך לנביא התוכחה שלי, ראה הוזהרת. ברור לי שהפורום מהווה כר נרחב להתנצחויות על רקע מילולי, מיני, שכלי ואחר, ואני אף משכתי לא אחת אש לכיווני, בכוונה תחילה, שיהיה מעניין, לא זו גולת הכותרת ולא על זה אני מתלונן. טענתי העיקרית כלפי פטר (שאני סוגד לו בסתר, מחבר פסוקי זמרה לכבודו ושוחט כבשים ועזים על המזבח שבניתי לכבודו במרפסת השירות שלי) היא, שלא יתכן שבכל פעם שאי מי יכתוב דבר מה, הוא יתנפל עליו, מילא אם היה ממלא שורות צפופות צפופות של טקסט, הייתי סולח לו, אבל הוא עם שורותיו הקצרצרות והלקוניזם המשתפך, ראבאק, יאללה, שיתחיל לכתוב בסבבה, אני נשבע שהיו פעמים רבות מדי שעמדתי לכתוב תגובה או הודעה וחששתי מתגובתו, את חטאי אני מזכיר היום, פחדתי ממנו, כן, בגלל זה נעדרתי ממושכות. (מגלומנים אמיתיים צריכים להכות על חטא לפעמים, זה מעצים את כוחם בכך שהם חושפים קצת חולשות אנושיות). פטר, גם לי עיסוקים שונים מחוץ לאינטרנט, לצערי הרב. או-הו רב. קפת, רבים שואלים אותי אם אני מינוי פוליטי, מה אני אמור לענות להם?

קפת

New member
שאתה אתנן

שאני חבה לפ.ח., ושהבאתי אותך כדי שתשמש לו צעצוע מין.

הו. תגיד תודה,

אתה לפחות נשאל שזה הרבה יותר ממה שקורה אצלי. אותי, למשל, אף אחד כבר לא טורח לשאול (קפט? קפט?). תיבת המסרים התפוזית שלי כבר מזמן החזירה את נפשה לבוראה, והצ'אטים (אקספיזם?), מזה עידן ועידנים, מיצו את עצמם- מבחינתי לפחות. ככה זה.

קפת

New member
הו, אודיסאוס, כלבה קטנה ומתוקה

כוחות האופל החליטו להחזירותך לפורום או שמדובר בהתנתקות חד צדדית, שפינתה לך כל כך הרבה זמן אייכות שלא הצלחת למלא והחלטת לשוב על דעת עצמך? הנה, שאלתי אותך. ככה זה. דיכוטומיה, דיכוטומיה, דיכוטומיה. ועוד תהייה פילוזופית: מאין הגיחו לכאן כל הנק-ניקים החדשים האלה? שוב עשו לנו קידום למורת רוחנו?

הו, מותקפט, מאז ומתמיד אהבתי אותך

את היחידה שיודעת לקרוא לכלב בשמו. לא. לא מדובר בהתנתקות חד צדדית. נהפוכו. איפה ימצאו המעסיקים שלי עובדת השולטת כמוני ברזי המחשוב, המשקיעה שעות נוספות שאין שכר בצידן, ומתמוגגת למראה תלוש המשכורת המוביל אותי אל עבר שכר המינימום? ולא. לא כוחות האופל הם שהחליטו להחזיר אותי לפורום. למעשה, אם להיות כנה, אפילו הם לא רוצים אותי בשורותיהם, I am on my owne now. הפחדה, התעמרות, ועינויים של אנשים קטנים התחילו לשעמם אותי. אני רוצה לעשות את זה בגדול עכשיו. אני רוצה ששמי ינשא לשווא על דל שפתותיהם של אנשים מבועתים, אני רוצה ששמי יכתב על דפי ההיסטוריה, אני רוצה להיות הדבר הרע הבא, אני רוצה שמאות, אלפי, ומליוני אגדות אורבאניות יופצו עלי, אני רוצה להיות מיתוס, אני רוצה שאובי-וואן קנובי יגלה ללוק שאני היא הבת של דארת' ווידר, אני רוצה שהשם הרע שלי יוודע בכל רחבי הגלאקסיה, ואפילו מעבר. אה, ואני רוצה להיות גם פרדי קרוגר. אז אל תלכו לישון היום. מה היתה השאלה שלך?

בקיצור

את רוצה להיות אייקון תרבותי. מנסיון אני אומר לך - זה לא כזה כיף, המשכורת לא משהו, ומחיר התהילה כבד מנשוא.

של איזו תרבות בדיוק?!

של חננות עם משקפיים שמשחקים בחרבות זוהרות? לכי תחסלי ילדים עם סטיקים, בטח ככה תהפכי לאייקון. פ' מפעיל עלייך פסיכולוגיה הפוכה - תזהרי ממנו, זה כמו הקטע של "עברתי לחדר של א י י ל ה.."

בואי נתרכז בצרפתית

בנתיים מאחר ויש לי הרגשה ששלום לך ולבני משפחתך , יוצאת אני מתוך נקודת הנחה שאין צורך שאוציא את תיק הרופאים שלי ואבצע בך פעולות החייאה . ומאחר ותיק הרופאים שלי מכיל בתוכו רק דברים שהשתיקה יפה להם כמו ספקולום לנשים רחבות ואגינה - ספק אם יצילו אותך אם חלילה תיכנסי להלם קשה ... עכשיו נשימות סדירות וקלות- להכניס דרך האף לחזה להוציא דרך הפה לאט , לאט אם תחושת הנימול אינה עוברת נישפי לשקית ותתעלפי להנאתך . בסופו של אקט זה תמצאי עצמך מושאת בזרועותיו של פראמדיק מסוקס ישירות לבית החולים הקרוב לבתיך . עכשיו לנשיקה - בואי אליי וזוהי הזמנה חד פעמית - תחום ההתמחות שלי מכיל ידע רחב באשר לנקודת הג'י שלך . אם לא את אז שילחי איזה שכנה אם תלושים מראש השנה גם היא תתקבל בברכה. כן , כן אני נואשת... וסטרייטית למחצה... נשיקות .

למעלה