שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא בטוחה שאני שואלת את השאלה במקום הנכון אבל אני אנסה בכ"ז: חבר טוב מאוד שלי נפטר ביום ההולדת של לפני כמה שנים. מישהו אמר לי שזה אומר שהוא שומר עליי, או שיש לי 2 נשמות או משהו כזה. מישהו מוכן להסביר לי מה למה בדיוק הוא התכוון?
תודה.

Diableror

New member
תגובה

אני לא מאמין שלתאריך היום הולדת שלך יש קשר למותו,מה שלא יהיה,אין לך שתי נשמות. תחשבי על זה כך- מכיוון שהייתם חברים טובים,הוא שומר עליך בין כה וכה. Diableror

ברור לי ש-2 נשמות זה רעיון ביזרי ו.

לא ריאלי. השאלה שלי היא למה הוא חושב ככה בעצם, אני לא באמת מאמינה בזה. בקשר לחלק השני, הוא היה קרוב אליי וגדול ממני, אני מאמינה בכל מקרה שכמו שהוא שמר עליי כשהוא היה בחיים כמו אח גדול ככה גם עכשיו. אבל פשוט....הייתה לי מוזרה הדיעה הזאת כי לא שמעתי כאלה דיבורים אף פעם.... אבל תודה על התגובה

Diableror

New member
על לא דבר ../images/Emo140.gif

לכל איש יש תפיסת עולם משלו,ייתכן והוא באמת מאמין כך.. Diableror

1Spark1

New member
יש אמונה כזו

שאומרת שאין שתי נשמות אלא יש מקרים בהם הנשמה יכולה להתחלק לשני גופים ולחיות חיים נפרדים. אבל בד"כ במקומות מאד מרוחקים אחד מהשני...

1Spark1

New member
אז כנראה לא הבנתי נכון

את מרגישה שהוא: חלק ממך מאז שנפטר?,שהייתם כמו אותו אחד כשהיה חי? או שאת מרגישה שהוא עדיין איתך? ואז זה מקרה אחר לגמרי. .

I am a freak

New member
ומה עם האמונה בדיבוק../images/Emo35.gif

הרי, דיבוק זהו מקרה שבו נשמה של אדם מת [במקרה הטוב] שוכנת בתוך גוף של אדם חי, שכבר יש לו נשמה. יכול להיות שלא הבנתי אותך, אבל אם הבנתי, מה יש לך להגיב
מאיפה האמונה הזו שנפש אחת יכולה לחיות בשני גופים שונים
איפה שמעת על זה
מאיזה מקור מידע
הפריק.

1Spark1

New member
אם התכוונת אליי אז..

כן, התכוונתי לנשמה שיכולה להתפצל לשני גופים שונים באותו זמן שמנותקים לגמרי אחד מהשני. את התיאוריה הזו קראתי כבר בשני ספרים, אחד מהם היה "מסע הנשמות" של מייקל ניוטון-מטפל בהיפנוזה. עד כמה זה נכון ואם אני מאמינה בזה אני לא יודעת, אני רק יודעת שבאמת קיימת אמונה כזו שהתבססה בעיקר על מחקרים שנעשו באנשים תחת היפנוזה.

.m

New member
נשמות וחילוק ארוך

נשמה יכולה להתחלק להרבה יותר מ-2 גופים. למעשה רק אחוזים מסויימים מהנשמה יורדים לגוף פיזי (או ללא גוף פיזי. לא בכל העולמות יש צורך בגוף פיזי.) בד"כ מדובר במשהו שנע בין 20% ל- 90%, בהתאם לסיפור החיים שהנשמה בוחרת. אחוזים מסויימים נותרים תמיד במקום שבין העולמות. אחוזים אל מוכרים בשם "אני עליון". נשמה בהחלט יכולה לשלוח 20% לכדור הארץ, עוד 40% לעולם כחול במימד ה-18, ועוד 35% לפליאדות - הכל באותו זמן. בד"כ הן בוחרות שלא לעשות זאת, כי אין בזה הרבה טעם. ואחרי כל ההקדמה הזאת - לא ידוע על שום מקרה בו נשמה התגלגלה ב-2 גופים פיזיים באותו מקום (כדה"א או כל מקום אחר). - לא ידוע לי על מקרה בו 2 חלקי נשמה נפגשו (מה הטעם בכך?)
mai (הכותבת הינה מטפלת בשחזור גלגולים)

I am a freak

New member
אני עליון זהו לא מונח בפסיכולוגיה?

האני העליום, עד כמה שיידוע לי [שוב, תקני אותי אם אני טועה] זהו מונח בפסיכואנליטיקה של פרוייד (אפשר למצוא את זה גם תחת המונח "סופר אגו") "חלק זה של הנפש, שברובו אינו מוּדע, מייצג את המצפן של הנפש. הסופר-אגו מתעצב לפי התבנית שאנו קולטים בילדותנו מתגובותיהם של ההורים, והוא מתבטא במערכת איסורים וכללים היוצרים את המצפון. הסופר-אגו מבקר את הדחפים הלא-מוּדעים של האִיד. התנהגות הסותרת את הכללים של הסופר-אגו יוצרת את רגשי האשם." נלקח מהאתר הזה. בנוסף, מאיין לך הנתונים המספריים
למישהו יש את האפשרות למדוד דברים כאלה
את כותבת בצורה מדעית למדי, ממש כאילו הוצאת את זה כרגע מהספר " הפיזיקה וההסתברות שבין העולמות". הפריק.

.m

New member
גם. זה גם מונח בתקשור.

אני כותבת מהנסיון. כמו שכבר סיפרתי פעם, אחרי שהמטופלים שלי חווים את הגלגול (לשמו באו לטיפול), אני מבקשת מהם אישור להמשיך עם הנשמה אל המקום שבין העולמות, ולקבל מידע על מה שקורה שם. רובם מסכימים, ומאפשרים לי גישה לאינפורמציה רבה, וזו ביניהן. אני חושבת שאפשר למצוא הקבלה (מספרית) גם בספרים של ד"ר מייקל ניוטון, שהוא יחיד (למיטב ידיעתי) שפרסם חומר כתוב על תהליכים של נשמות בתקופות שבין גלגולים.
mai

I am a freak

New member
מותר לי להישאר סקפטי וחשדן בנושא?

הבאת טיעון מעניין אולם, אני- כאיש שמנסה להשליך את כל מה שהוא יכול על המדע ולתת תופעות מדעיות לפני שהוא נותן תופעות מיסטיות- קצת קשה לי להאמין לדיוק המספרי שנתת ולהסברים המדעיים שהצלחת לשאול מהמקור שגם אותו אני לא מכיר. [הנשמות שבין העולמות]. תודה על האישור, הפריק.

.m

New member
מותר לך ../images/Emo8.gif

ואני חוזרת ומזמינה אותך לחוות שחזור, ולחוות מסע אל המקום שבין העולמות. מתי שתרצה, צור איתי קשר.
mai (מאמינה גדולה בהוכחה שבחוויה האישית)

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif אופטימיות נצחית....

תשמרי על זה
בעולם של ימינו, זה מצרך חשוב
הפריק.

למעלה