שלום לכולם

bugy4

New member
שלום לכולם

אני בת 21 ומעשנת מגיל 15. הסיגריות עוזרות לי להתמודד עם הרבה דברים. אני מעשנת בערך 5 סיגריות ליום ומשכנעת עצמי ש5 סיגריות זה לא נורא. אם אני מעשנת כבר 6 שנים כמעט, ולא עליתי ליותר מ5 ביום, זה עדיין מזיק? את ה5 האלה אני ממש צריכה, מרגישה שאני ממש צריכה אותם אבל לא יותר. מה אתם חושבים?
 
ממש צריכה ?

אני לא בטוח , יכול להיות שכתבת בשיא הרצינות את ההודעה שלך ,אבל לי זה נשמע כך ",,,הסיגריות עוזרות לי להתמודד עם הרבה דברים,,,"-"אני חייבת להכניס את הרעל הזה לגוף שלי כדי שיהיה לי יותר קל להתמודד עם הרבה דברים " . אם זה נשמע לך הגיוני למה לך להפסיק את זה ?
 
עכשיו אנחנו משדרים על אותו גל .

ברור שהצורך שלך מתייחס ,לא לרעל, אלא לחלק הראשון של הודעה שלך . פחד זה רגש עם פתיל קצר ,נגמר הרגש ,נגמר הרצון ,לכן , אף אחד לא נגמל מעישון בגלל פחד ,לעומת זאת תוכנית שמתבססת על היגיון מחזיקה יותר זמן מעמד , אבל הרבה לפני זה את צריכה לספר לעצמך את האמת - הסיגריות עוזרות לך להתמודד או עוזרות לך לברוח מלהתמודד ?
 

גלים111

New member
שלום לך

5 סיגריות ליום הן רעל שאת מכניסה לגופך. ולשאלתך- כן, זה מזיק. אני הייתי "צריכה" 40 סיגריות ליום והתגברתי. גם את יכולה.
 
5 זה פחות מ 20 והרבה יותר מ-0

אני אומר לך מצד אחד סחטיין שאת לא חורגת מ-5 סיגריות ליום ,אבל ללא ספק המצב הבריא נמצא בצד של הלא מעשנים.אגב מה מביא אותך להרהורים אחרי 6 שנים ?הרבה בריאות, דרור .
 
למעלה