שלום לכולם

שלום לכולם

אני אחד הכותבים בתוכנית ואני אנסה לבקר כאן מדי פעם וגם לענות על כמה מהשאלות. את התוכנית כותבים היום 7 כותבים, שניים ראשיים ועוד חמישה כותבים מן המניין. אנחנו עובדים כל יום משעה 09:00 וחלקנו נשארים עד אחרי סיום התוכנית. אתם מוזמנים להעלות שאלות, בקשות וטענות - אני אשתדל להיות יעיל.

ShAnTi17

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo9.gif

נחמד שסוף סוף מתייחסים אלינו. סתם שאלה ... אסף הראל אחד מבין השניים הראשיים ? או שבכלל לא הכללת אותו בין ה7

תודה רבה

לא הכללתי את אסף בין השבעה, כי הוא לא משתתף בכל ישיבות הכתיבה - אבל הוא מפקח מלמעלה על כל תכני התכנית ודואג שהם יתאימו לרוחו.

shiraer1

New member
מפקח מלמעלה?

הוא לא קצת נמוך בשביל זה?... אינספקטור גאדג'ט כזה?

maya567

New member
../images/Emo45.gif תמשיכו עם העבודה הטובה

ואל תתייחסו לכל ה"ביקורות" בעיתונים על הקטע עם רוחמה אברהם. הייתם מעולים.

../images/Emo45.gif ברוך הבא!

אנחנו שמחים לארח אותך, ומכאן אנחנו קוראים גם לחבריך להפקה להיכנס לפורום, בזמנם הפנוי, ולכתוב. כמובן שאנחנו נכבד את רצונך להשאר אנונימי.
אתם עושים עבודה נפלאה - חברי הפורום ושאר הצופים יעידו.
שאלה
מה סדר היום של כותבים בתוכנית? אתם קמים... מגיעים לעבודה ב- 9:00 בבוקר... ו...?

סדר יום

09:00 מתכנסים, עוברים על כל העיתונים ומוציאים כותרות שאפשר לעשות מהן בדיחות מונולוג 10:00 מתחילים לכתוב את המונולוג, אם יש רעיון לפינת שולחן לאותו יום (מה עדיף, אם לא היתה אינתיפאדה וכדו') מתחילים גם לעבוד עליה. 12:00 הקראת מונולוג עם אסף, רואים כמה בדיחות יש לאותו יום (הרצון הוא להגיע לעשר בדיחות טובות שאסף יקריא בחזרה ולחמש-שש בתוכנית) 13:30 אם צריך לעבוד עוד על המונולוג, עושים את זה. אם לא, פינת שולחן, 60 שניות ותחילת רעיונות לימים הבאים (חלק מהדברים צריכים גם עבודת גרפיקה והם חייבים להיות מוכנים יום לפני). 16:00 סגירת מונולוג 17:30 סגירת 60 שניות 18:00 עוברים לנמל ושם מסיימים חזרות, ליטושים ודברים אחרונים. 22:30 תוכנית

שגיא123

New member
זה למה רק 5-6 בדיחות באמת מצחיקות?

סתם
הרבה פעמים הקהל באולפן לא ממש צוחק... ודווקא מבדיחות שנורא מצחיקות אותי. אז השאלה שלי היא אם כולם הפסיקו עם הקטע הזה שעומד בן אדם ומבקש מאנשים לצחוק או להשמיע כל מיני קולות או שרק אתם לא עושים את זה?

תשובה ממי שהיה בקהל

זה נכון שלפעמים הקהל לא צוחק, או שרק חלק מהקהל צוחק. הסיבה היא שבניגוד לתכניות אחרות כמו דודו טופז ואדיר מילר למשל, הפעלת הקהל מתבצעת באופן מינורי יותר. סומכים על הקהל שאם זה מצחיק הוא יצחק, ולדעתי זה נכון יותר. כשנכנס אורח או אחרי שיר או אירוע מיוחד, אז זה שמפעיל את הקהל(הגבוה עם התלתלים, כמו שאסף אומר) עובד יותר כדי שקהל ישתולל, וכאן ההתלהבות של הקהל היא יותר מלאכותית ופחות באה מעצמו)

פולי3

New member
ואוו, זה סדר יום ממש עמוס.

איך מתמודדים עם זה? או ש"זה" במשמרות?

R U S T

New member
עידו לך לעבוד

אתה חייב לי עוד סרטים שלא לדבר על המודעות

shiraer1

New member
אז שלחת לו..

יופי. מה כל כך לחוץ? למה זה נהיה עניין ציבורי? שלחת, תחכה. סבלנות. הבחור עובד קשה.

הופעתך כאן בפורום היא מפגע ציבורי

מה קרה? אז קראת את ההודעה וביזבזתי לך 5 שניות בחיים

shiraer1

New member
מעניין ש...

חשבתי את אותו הדבר לגביך. מפגע ציבורי. לא יכולת להגדיר את זה יותר טוב. ומה זה רשימת האורחים ההזויה הזאת? מי ביקש ממך?

למעלה