שלום לכולם

dusa

New member
שלום לכולם

היום הגעתי לכאן ונראה לי ממש נחמד. יש מקום? בצעירותי היו לי אוספים של מפיות ומחקים אבל לא נשאר מהם דבר. כיום אני אוספת קופסאות, זה נחשב? אין לי כל כך הרבה אבל אני חושבת שאני מגיעה למאה. כל מיני קופסאות מכל העולם ומכל מיני חומרים. והסיבה שבגללה הגעתי לכאן היא שעשיתי אתמול סדר במגירות ומצאתי חבילה קטנה של גלויות, לא משומשות, ששמרתי בתור נערה מתבגרת. חלקן לדעתי בהחלט מתאים לאספן. לי אישית אין מה לעשות איתן וחבל לי לזרוק כי הן מיוחדות. יש לי למשל גלויות שקיבלתי מקופת חולים עם גיוסי לצה"ל, יש עליהן כל מיני תמונות ואימרות חמודות מהחייל ליעד מסויים. או כל מיני גלויות "שלי". או גלויות עם דמויות מאירגון ניל"י. איך מקובל לעשות החלפה במקרה כזה? או למכור? בכלל שווה יהיה למישהו לקנות כאלה? נ.ב - אפשר להיצטרף לקבוצת אוסם שלכם????

YOSEW

New member
שלום וברוכים הבאים../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

כן את יכולה להצטרף מי שמארגן את מבצע החטיפים קוראים לו - kanija את יכולה לשלוח לו מסר ותקבלי את הפרטים. נשמח שתכנסי לפורום כל תחביב איסוף שיש לך מבורך שבת שלום

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה הדס! ../images/Emo24.gif

נשמח אם תספרי לנו עוד קצת על האוסף קופסאות ואולי תעלי תמונות אם יש לך. בקשר לגלויות צרי קשר עם Merchyful God, אני חושב שהוא יוכל לעזור לך על השאלות שלך. בנוגע ל'קבוצת אסם' - הוספתי אותך ושלחתי לך מסר עם עוד פרטים.
אגב... יש לנו מנהג בפורום שהאחרון שמצטרף קונה לכולם
. סתאאאאאם!
לילה טוב ושבת שלום. רונן, אספן הפחיות.

harelbd

New member
הגעת למקום הנכון, ברוכה הבאה

קצת תמונות לא יזיקו

שלום הדס וברוכה הבאה,

אוסף קופסאות? זה לא תופס את כל הבית? לעניין הגלויות: אני אוסף, בין היתר, גלויות שאותן אני יכול להתאים לבולים שיצאו בישראל. את הקובץ הראשון של הגלויות תוכלי לראות בשרשור הזה (קראי את כולו), ואת המקבץ של הטיול מהיום אעלה עוד מעט. אם בין הגלויות שלך יש כאלו שעליהן תמונות שאפשר להתאים לבולים שהונפקו - אני מאוד אשמח, כי לא קל להשיג גלויות ישנות בישראל. מכל מה שכתבת עליו - דווקא זו מקופת חולים ואלו של גיבורי ניל"י נשמעות לי מעניינות במיוחד. אולי נוכל לעשות החלפה? אני רק לא ממש יודע אילו קופסאות ישמחו אותך. ננסה למצוא רעיון במסרים.

nuny10

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה, ונראה שיש כאן מקום

לכולם. באים , הולכים ונשארים.ומה זאת אומרת אם האוסף שלך נחשב? בטח שנחשב. האם תוכלי לפרט קצת באשר לאוסף שלך? נשמע מעניין. האם מדובר בקופסאות מסוג מאוד מסויים ולמטרה מסויימת , כמו תכשיטים, שיניים של ילדים וכו'? ספרי, והכי טוב , קצת תמונות.

avitalit

New member
ברוכה הבאה !! ../images/Emo39.gif

אני אוסף גלויות של בתי כנסת מהארץ ומהעולם . אשמח לשמוא אם יש משהו מתאים ... תודה איציק

למעלה