ועדיין לא ברור לי למה כונן זקוק לסירנה/רולר ברכב פרטי.
O ofersn New member 20/10/04 #28 מותר לשים בתוך הרכב - אסור להפעיל (אני שוטר תנועה לשעבר - כותב מידע ונסיון...)
כ כונן מדא גוש דן New member 19/10/04 #23 אמממ... תודה לכל מי שענה. אז ככה,אני בעצם בן 16 ואני מתכנן להיות כונן וסתם שאלתי לסקרנות (כי התווכחתי עם חבר אם מותר וכמה זה עולה), וסתם בשביל הקטע כתבתי בניק "כונן מדא".
אמממ... תודה לכל מי שענה. אז ככה,אני בעצם בן 16 ואני מתכנן להיות כונן וסתם שאלתי לסקרנות (כי התווכחתי עם חבר אם מותר וכמה זה עולה), וסתם בשביל הקטע כתבתי בניק "כונן מדא".
O orend123 New member 19/10/04 #24 מתכונן להיות כונן? כנראה שיש לך וואחד קוצים כי אתה מתכונן לעוד 5 שנים... מי יודע איפה יהיה גדוד הכוננים אז...
מתכונן להיות כונן? כנראה שיש לך וואחד קוצים כי אתה מתכונן לעוד 5 שנים... מי יודע איפה יהיה גדוד הכוננים אז...
ש שוטר82 New member 20/10/04 #30 שמע במשא"ז שאתה מוציא רכב פרטי עם אור כחול אתה חייב לקבל אישור מהמפקדים חובה-אם זה זה התחזות לאיש משטרה
שמע במשא"ז שאתה מוציא רכב פרטי עם אור כחול אתה חייב לקבל אישור מהמפקדים חובה-אם זה זה התחזות לאיש משטרה
א אלוף הנגב New member 22/10/04 #31 זה בסדר אני כבר רואה את עצמי כרופא מד"א...אני אפתח את נט"ן מ. רמון!