שלום לכולם!!!

Bassיסט

New member
שלום לכולם!!!

אז ככה קוראים לי רון אני מנתניה!!! יש לי להקה שאנחנו מנגנים יחד כבר שנה... השם הוא האנגאובר! והוצאנו לפני יוציים את הסינגל הראשון שלנו.. אני יש לי כבר הסטוריה ארוכה של הופעות כי הופעתי מלא!!! בכל אופן אני מקווה שתקבלו אותי בחיבוקים אוהדים ובהמון כיף!!!

Bassיסט

New member
חחחחחחחחחח תודה...

מכל האנשים פה הפורום רק אתה התייחסת... לא משנה אחי תודה בכל אופן.. רציתי לשאול: אם אני רוצה לשים שיר שלי באקו"ם איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי..?

אשף

New member
תשלח אותו אליך בדואר רשום

זה בתור התחלה. תחפש בפורום "סאונד הקלטה ויצירה" לגבי זכויות יוצרים.

sonic_green

New member
קודם כל אתה צריך להירשם שם כחבר...

150 שקלים ההרשמה, אבל חוץ מזה אני לא בקיא בעניין. אקו"ם לא אמורים לסגור את הבאסטה?

Bassיסט

New member
מה?? לשלוח אליי תשיר??

יש לי תשיר שלי... אחי או שהייתה לך בעיית כתיבה או שאתה ממש לא מובן!! למה לי לשלוח לעצמי תשיר שלי כשיש לי אותו...????????

אשף

New member
ככה הוא שלך...

אם מישהו מחר יוציא לרדיו שיר שנשמע בדיוק כמו שלך, תתבע אותו. הטיעון שלך יהיה שיש לך מעטפה ארוזה עם חותמת של דואר רשום עם דיסק+מילים+תווים של השיר. זאת הוכחה שכתבת אותו ראשון. לא מסתפקים רק בזה, אבל זה משהו.

שלמונזה

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo168.gif

תמיד כיף לראות עוד משינאים בפורום רוק ישראלי...

Bassיסט

New member
לא רוצה לבאס אותך אחי אבל...

אני כבר לא כזה משינאי.. פעם הייתי ממש אפילו בפורום משינה אבל האקסית שלי המאיסה עליי אותם אז אני כבר לא כזה משינאי למרות שהייתי במכונת הזמן ב-95 ואפשר ליקרוא לי משינאי.. אבל אני כבר לא אוהב אותם כמו פעם ....בזכותה!

Kitty V

New member
קצת עזרה, פליז!

שלום רון! גם אני מנתניה, אולי תוכל לעזור לי בחפושים שלי? יש להקה מנתניה, שאני לא ממש יודעת את שמה, אבל לסולן קוראים חן. אולי אתה מכיר אותם? ג€:)ג€ ג€:)ג€

Kitty V

New member
כן, משהו בן 16

הוא סולן בלהקה, יש שם גם אריאל, אלכס, בן ונראה לי דימה בלונדיני כזה. מה השם של הלהקה שלהם? ג€:)ג€

ShadowiT

New member
אוקי, עכשיו שאמרת דימה, זה מבלבל

אני אברר בדיוק ואני אגיד לך :)

למעלה