שלום לכולם

Gandalf24

New member
שלום לכולם

אני חדש פה. די מעניין אותי התחום הזה. אני אשמח לדעת יותר על עץ הבונסאי, איזה סוגים יש, איזה ציוד צריך, מה צריך, כמה עולה, כל מה שבעצם צריך כדי לקנות ולטפח ולגדל אחד כזה יפה. האם אפשר לקבל פירוט?

סן תאי

New member
שלום שלום.

קרא קצת במאמרי הפורום אני משוכנע שתקבל תשובות לחלק משאלותייך, לאחר מכן חזור אלינו עם סימני השאלה שנותרו, נישמח לעזור !

Gandalf24

New member
קראתי ו...

מה מחיר הבונסאי ? יש כל מיני סוגים, ככה אני הבנתי, או שלא הבנתי נכון? אני מחפש בעיקרון בונסאי בעל עלים קטנים, כזה שתקנה לו צורה יפה, כמו למשל עיצוב מהסוג שהיפנים עושים, כמו בסרט קראטה קיד, שממש התרשמתי מהעץ שבסרט. איך מטפלים בו...מה צריך נוסף לעץ, אילו כלים ודברים על מנת שהעץ יגדל כראוי ויקבל צורה? אני אשמח לשמוע.

סן תאי

New member
קצת תשובות

מחיר בונסאי מתחיל באזור ה-100 ש"ח ויכול להגיע לסכומים גבוהים מאוד, פונקציה של גיל, איכות העיצוב וכו'. הטיפול משתנה מעט מזן לזן, בגדול יש להקפיד על השקייה נכונה, הזנה, העתקה מעת לעת, סקירה יום יומית של נוף העץ לאיבחון מחלות, מזיקים וצרות אחרות, שמירה על עיצוב העץ ע"י גיזום או ציבוט. בשלב ראשון אין צורך בכלי עבודה מיוחדים, מזמרה חדה, מספריים טובות והכי הכי חשוב הרבה סבלנות ונכונות ללמוד.

guy24carolina

New member
גם אני מעונין

אני חדש בפרום שלכם ואני מעוניין גם לגדל עץ בונסאי ויש לי כמה שאלות 1. האם זה נכון שהוא עוזר לריפוי מחלות? 2. מאיפה אני רוכש אחד כזה. 3. האים הוא צריך תנאים מיוחדים כדי לגדול. תודה

למעלה