שלום לכולם!

ועדה רפואית

מישהו יודע אם אני יכולה לדרוש ועדה רפואית? כי בבסיס הקודם שלי אמרו לי שרק קב"ן יכול להעלות אותי לועדה על רקע נפשי. תודה ויום טוב!

על עצם הפגיעה שלך את רשאית לקבל

ועדה רפואית מכיון שהכשירות הרפואית שלך השתנת. ותגידי לי הם מטומטמים?! נמאס לי שהם כול הזמן מדברים על הנפש "הפגועה שלך" כשהם מדברים על פיברומאלגיה. תנסי לבקש המלצה מרופא שמכיר את התסמונת, להורדת פרופיל.

ritosh

New member
הדס,

את יכולה לבקש הפניה לראומטולוג או נוירולוג בתקווה ש"תפלי" על אחד שמבין.במידה ולא יאשרו לך, תערבי את ההורים. אני דרשתי בשיחה אישית עם רופא הבסיס של הבת שלי וקיבלתי הפניה לאיכילוב.(הבסיס היה ברמת גן). המחלה שלנו לא נפשית!!! יש לה היבטים נפשיים. מעניין איפה את משרתת ושמעי לעצתי. אל תגיעי לקבן.

linar1

New member
כדי לך לעיין

בקישורים הרצ"ב. איחולי בריאות ובהצלחה.

linar1

New member
בקשר לפרופיל

נתתי קישור, אך הוא לא נצמד לשאלתך. מקווה שעכשיו זה אלך.

אוי...

אינ לפני גיוס (אמממ הרבה לפני...עוד שנה) וסובלת מביפרו כבר שנתיים.בינתיים לא גילו יותר מדי התחשבות.יותר נכון,הם ניסו להיפטר ממני בעזרת פרופיל 21 בו נלחמתי בעוז :) למרות שאין לי מה להציע, אני אשמח לשמוע מה קורה, ואם יש שיפור בהתייחסות תרגישי טוב! רתם

נסיוני הצבאי עם פיברו

פיברומיאלגיה שלי התחילה כנראה בצבא, בכל מקרה הכבאים התחילו בצבא לאחר כחמישה חודשים בשרות. הייתי מפקדת על טירונים עולים חדשים בבסיס סגור בצפון. הבעיה בבסיס הייתה ועדיין שמפקדים מתעסקים על אוכלוסיה מאוד קשה, המון לחץ, וכמעא ואין רגע פנאי אפילו לאכול מה שכמובן מצריך את תמיכת הקצינים, דבר שלא קיים!! ככה התחילה המחלה שלי (לפחות ככה אני מאמינה) הייתי במצב של לחץ מטורף, בלילות הייתי שומרת על החיילים - כל לילה! - כך שגם לא ישנתי בצורה סדירה וכשהתחילו הכאבים כמו שכבר ציינתי לא קיבלתי שום תמיכה או עזרה כל שהיא מהמפקדים שלי. להפך הרגשתי כאילו אני יכולה למות ואף אחד לא ידע או לא יהיה אכפת. ככל שהתקדמתי עם בדיקות רפואיות שיצאו כולן תקינות כמובן ככה האמינו לי פחות. בצבא מי שאין לו חום הוא סתם מנסה להוציא גימלים ולהשתמט! בסופו של דבר אבא שלי סידר לי אישפוז דרך חבר בבי"ח הילל יפה ושם אובחנתי כחולת פיברו ע"י פרופ' קרסו. אז כשחזרתי לבסיס וביקשתי לעלות לועדה רפואית אמרו לי שאפר להעלות אותי לועדה רפואית על סעיף נפשי רק דרך קב"ן. כמובן שאני לא רוצה להגיע לקב"ן כי פרופ' קרסו אמר במפורש שזו אינה מחלה נפשית. אז הלכתי להבדק אצל ראומטולוג שקבע שפרופ' קרסו טעה, הוא לא חושב שכואב לי ושאני צריכה טיפול בתרופות פסיכיאטריות. בזה סיימתי את הקשר שלי עם רופאים צבאיים!! בנתיים אני מחכה ליום שישי שאז אני הולכת לפגוש את פרופ' בוסקילה בתקווה שיענה על שאלות וחשוב מכל יתן לי המלצה לשחרור מהצבא! כל זה במידה ואני אצליח לשרוד עד יום שישי! בכל מקרה פיה על קביים, ההמלצה שלי, תבואי מוכנה, אם את באמת חושבת שאת יכולה לשרת בצבא, אבל באמת!! אז תלחמי אבל קודם תהיי בטוחה שזה מה שאת רוצה, מנסיוני (וכרגע אני כולה פקידה) זה יותר קשה ממה שנראה! והמעכרת הצבאית בכלליות היא לא הכי תומכת..... תודה על ההקשבה ויום טוב (אשמח לעצות בקשר למה עוד אני יכולה לעשות כדי להצליח להשתחרר על פרופיל רפואי) יום טוב!

2099

New member
אוף פרופסור קרסו

עכשיו הוא טוען בתכנית בטלויזיה שפיברו לא קיים או/ו שזו בעיה נפשית. מי הסמיך אותו בכלל לטפל בפיברו ?

בוקר טוב ...

אבל זה ממש לא נכון כי בתוכניתו לפני שבועיים, 103FM, הוא "אבחן" טלפונית גבר עם פיברומיאלגיה. ולא טען לרגע אפילו שזה נפשי.

פרופ' קרסו ../images/Emo47.gif

פרופ' קרסו הוא מי שאבחן אצלי פיברומיאלגיה וגם התעצבן ממש כשרופא צבאי אמר לי שזו מחלה נפשית ושאני צריכה קב"ן, נראה לי שלא הבנת נכון או משהו! יום טוב! הדס

2099

New member
לפי מה את קובעת?את מכירה אותי בכלל?

פרופסור קרסו הופיע לפני כמה חודשים בתכנית טלויזיה ואמר זאת . אפילו פרופסור בוסקילה היה המום מהדברים. הבעיה שהבן אדם הזה אומר דבר והיפוכו לעיתים מזומנות. אותו הדבר הוא התבטא כלפי האנטי אייג'ינג. את יודעת למה הוא בכלל פרופסור? מקוה ששרון תכנס ותבהיר את הענין. יש לה את כל התיעוד של דברי קרסו.

למעלה