שלום לכולם!

B Positive

New member
סליחה בלי כוונה להתסיס - מה תחום

ההתמחות של פרופ' קרסו- מלבד טלוויזיה. אני לא צינית באמת רוצה לדעת. אחותי היקרה (שאוטוריטות עבורה הן מהז'אנר של ורדה רזיאל... וקרסו) , ולא מעניין אותה לשמוע מה הרופא באיכילוב אומר - פיברומיאלגיה היא תסמונת כרונית? מה הוא מבין? הרי קרסו אמר אחרת....כדור והכל יהייה בסדר. כפי הנראה היא צפתה בתוכנית ומאז היא משגעת לי את השכל שאני אקח כדור בשם רסיטל (מתחום הפסכיאטריה) שלדבריה הוא המליץ,והכל ייפתר. כפי שכבר בטח הבנתם - אני לא סובלת עצות ואבחונים על רגל אחת.

linar1

New member
סליחה, לא רציתי לפגוע

באף אחד!!! לפי מה שידוע לי הוא פרופ' ניאורולוג?

B Positive

New member
לינאר לא פגעת, פשוט רציתי לדעת מהו

קשה לי עם עצות 10 בשקל וזה הדבר היחידי שיצא לי לראות שהוא מנפק. רציתי לדעת מה התחום שלו, האם הוא פרופ' בתחום הרפואה או בתחום אחר, הוא מדבר על כל כך הרבה דברים - קשה לי להאמין שהוא מתמחה בכל הדברים.

linar1

New member
את צודקת מתוקה!!!

אני מעט מאוד מקשיבה לדברים שלו - הוא לפי מה ששמעתי עובד בבית חולים "הילל יפה" בחדרה( אני גם אבדוק). מופיע ומנחה המון בטלווזיה וגם יש לו טור ב"לאשא", אם אני לא טועה. בכל אופן ברור, שהוא מאוד אוהב אור הזרקורים. אבל לא אני נתתי לו את התואר, אז לא אהבתי את התגובה המזלזלת של 2099 בנוסח " מי הסמיך אותו" זה מאוד צורם לאוזן לעין. נפגש מחר או יותר נכון היום עוד. לילה טוב linar

2099

New member
קרסו הוא פרופסור לפסיכולוגיה

שקיבל באוניבריסטת בר אילן. תוכלי לקרוא יותר בקישור. ההתימרות שלו לטפל בכל דבר מאד מקוממת כמו ההפכפכות שלו. חוץ מיחסי ציבור בתקשורת אין לו מה להציע לחולים מעבר לכל רופא ממוצע. בלי שום קשר לא מבינה למה את מתנשאת ומחלקת ציונים למשתתפים אחרים מה גם שאת די חדשה פה. קצת יותר צניעות לא מזיקה לאף אחד.

פתרונים

היי הדס הרשתי לעצמי לשתף את ההודעה שלך עם אבא שלי, כי כמו שצריך- גם הוא דואג, ומאחר והוא היה הרבה שנים בצבא הוא מכיר את המערכת הצבאית. הוא מציע לפנות לקצינת הרפואה הפעילה של הצבא שהיא בדרגת סא"ל, או להתעקש להגיע לסגן קרפ"ר, אל"מ ארז און (הטלפון ברשותי ואני אוכל להעביר אותו בתנאי שלא תצייני מאיפה קיבלת אותו על מנת לא ליצור אי נעימות). הם יוכלו לעזור בסוגיית הועדה הרפואית, ובמידה ואפשר רצוי לערב את ההורים, כי לפניות הורים יש השפעה על הצבא. *הוא גם שואל אם את משרתת בחוות השומר או במחוו"ה אלון, והאם הגעת לשיחה עם המפקד הכי בכיר של הבסיס, ואם זה לא עוזר לבקש ראיון עם קצין חינוך ראשי במידה ואת שייכת לחיל. גם איתו הוא יוכל לעזור, אבל מומלץ קודם לכתוב לו מכתב (לכתב את כל המפקדים בשרשרת הפיקוד ע"מ להמנע מטענות של עקיפת סמכות). יש עוד מה לעשות גם אחרי זה- רק תגידי איך הכל מתפתח ונראה מה ניתן לעשות הלאה. תרגישי טוב! רתם

תודה רבה

אני שרתתי במחוה אלון אבל הועברתי בגלל הבעיות הידועות לפני כחודשיים ללשכתו של הקח"ר בכבודו ובעצמו, הוא כמובן מודע לבעיה בכלליות אבל לפרטים. השלב הבא שלי הוא לנסות לקבל המלצה לשחרור מפרופ' בוסקילה ואז לעלות לועדה רפואית כדי לקבל שחרור! במידה ולא יצליח השלב הבא יהיה פניה לקרפ"ר - זאת לא תהיה בעיה, אבא שלי פוגש אותו כל שבוע בסופר....
יום טוב! הדס

למעלה