שלום לכולם

gragulla

New member
שלום לכולם

קודם כל, יופי של פורום. גיליתי אותו רק עכשיו. אני הולך לשהות כמה ימים בלוס אנג'לס, ולא ממש הספקתי להתעמק יותר במה יש שם ואיפה (נו טוב, כבר קצת קראתי על west-hollywood ו-santa monica). אם מישהו ממכם מכיר את העיר (הצד ה-
שלה כמובן), או אפילו נמצא שם, אני אשמח לקבל טיפים, המלצות או כל דבר שבא לכם. תודה מראש גרגולה

tommer28

New member
ברוך הבא ../images/Emo65.gif

לא יודע לעזור לך בקשר לקרית מלאכי אבל בטח תיכך יכנס מישהו שכן... בנתיים, שב, תרגיש בבית, אפשר להציע לך משהו לשתות?
? יש גם מיץ...

ciccio

New member
ברוכים הבאים

לא שאני ממש עם וותק פה אבל לא משנה... ברוכים הבאים! הייתי בלוס אנג'לס יום אחד של תחילת הפרק ההומואי של חיי ובעצם זה היה סיום פרק הגישושים, אז אין לי יותר מדי איך להעשיר... הבנתי שווסט הוליווד ואיזור סנסט הם אלו ששיכים יותר לקטגוריה ולסיום, סתם כי הייתי חייב קריית מלאכי בשבילי הכי הכי , הקרייה זו אני ואני דור שני!

ro99

New member
ברוך הבא

לא הייתי לא ב-LA ולא בקריית מלאכי, אבל מתוך נימוס הרגשתי מחוייבת לפחות לברך אותך לשלום!

odedee

New member
אהלן

סנטה מוניקה היא עיר קטנה ונחמדה, פרבר בעצם. מקום עם חוף יפה ואיזור חנויות עם מדרחוב חביב. ווסט הוליווד היא עיר הגייז, איזור מלא מסעדות ומועדונים. אם אתה בא לבד, זה כנראה המקום לחפש בו חברים חדשים

gragulla

New member
טוב, אז קצת יותר פרטני

אני עומד להיות באיזורים של ווסט-הוליווד בל-אייר ו-UCLA. אני הולך להיות שם שבוע ואמנם לבד, אבל רוב הזמן אני אהיה עסוק, ובטח בערבים (וגם לא בכולם) אני אצא באזור הזה. מה שכן, יהיה לי שם את כל שבת-ראשון הקרובים (מה שמזכיר לי שכדאי שאני כבר אתחיל לארוז כי עוד יש הרבה דברים לעשות עד הטיסה). יש שם משהו מיוחד שאתה ממליץ עליו שם שכדאי לבדוק?

odedee

New member
מצטער, לא ממש מכיר

(אני לא מת על לוס אנג'לס) נראה לי שהכי יעיל יהיה לקחת כמה מקומונים חינמיים כאלה מהקופסאות שנמצאות בצמתים ולראות מה קורה בעיר.

ronnl

New member
ברוכים הבאים

לא נמצא בWEST HOLLYWOOD אלא בהולנד
אז המלצות ממש אין לי

למעלה