שלום לכולם!

king kazabubu

New member
שלום לכולם!

אני בדרך חזרה מאילת אחרי שבוע כמעט של שהייה אצל חברה שלי! ג€ אז מה איתכם? איך עבר השבוע? כדי לאתגר אתכם בשאלה מעניינת... לדעתכם, מי האויב שהיה הכי מסוכן לכל חבורת הזי לאורך הסדרה? אני אענה בהמשךג€

Gohan

New member
מה המצב שלומי

נהנית <:? השבוע עבר ממש בסבבה, שכונות בלאגנים, כיף לאללה! ובנוגע לשאלה שלך...הממ...התלבטות לא קלה..אבל לדעתי, האויב הכי מסוכן שהיה לכל הלוחמים לאורך הסידרה היה בג'יטה (נאפה לא ממש כי גוקו הביס אותו מבלי להתאמץ), כי גוקו היה למעשה חלש ממנו ואם גוהאן לא היה נהיה אוזארו אז מי יודע מה היה קורה e:..

vegeta2

New member
וג'יטה

וג'יטה הוא האויב שנראה הכי הרבה בסדרה גם ברגעים שהוא לא היה אויב, הוא נלחם נגד הזי פייטרס כמה פעמים טובות.... בעיקר בתחילת הסדרה. גם בפרפקט סל סאגה ואנדרואיד סאגה היה לוכ המ רגעים עם טראנקס. ואיך אי אפשר לשכוח את מאג'ין וג'יטה. וגם את הקטע שהוא לא ממש וג'יטה - בייב וג'יטה. לא רק בגלל שהוא הרשע שהופיעה הכי הרבה, הוא גם אחד מהדמויות שהופיעו הכי הרבה, וגם הוא אחד מהמדויות הכי חזקות... אבל לגבי הרשעים שהופיעו הכי הרבה זה וג'יטה, בוו ותתפלאו או לא - לורד פילאף.

king kazabubu

New member
אמרתי שאני אענה

שימו לב ששאלתי מי היה הכי מסוכן... לדעתי זה לא וג`יטה, בו, סל או פריזה... אלא מי אם לא רדיץ... תחשבו על זה, הוא היחיד שנוצח על ידי יותר מלוחם אחד. הוא נלחם מול שניים וניצח אותם. למה הוא הפסיד? כי הוא היה שחצן. אבל אם הוא היה רוצה להרוג את גוקו כמו שכל שאר האויבים שלהם רצו, גוקו היה מת ישר. ההבדל בהתחלה בינהם היה מאוד משמעותי...

gokussj2

New member
טוב ואם...

פריזה לא היה שחצן ומשתמש בכל הכוח שלו מההתחלה הוא היה יכול להרוג את כולם במכה עוד לפני שגוקו הפך לסופר סייאן ואם הוא לא היה רוצה להשפיל את גוקו אחרי זה הוא היה מפוצץ את כל כדור הארץ מהחלל ואם סל לא היה כזה שחצן שהוא רוצה להראות שהוא מנצח את ההכי חזקים ולא היה מחכה עד שגוהאן יהפוך לסופר סייאן 2 הוא היה יכול להשמיד את כולם לפני אפילו משחקי סל (וגם הוא נוצח ע"י יותר מלוחם אחד) ואם סופר בוו לא היה אהבל הוא היה יכול להרוג את גוקו ווג'יטה לפני הפיוז'ן ואם קיד בוו לא היה אהבל עוד פעם אז הוא היה הופך את כולם על כוכב הקאיושינים לסוכריות ואוכל אותם ברגע שהיה נגמר להם הכוח אני יכול להמשיך ככה עד ג'יטי ובכל המקרים האלה גם היה פער משמעותי בכוח בהתחלה...

vegeta2

New member
לא.....

פיקולו הרג את רדיץ... הוא זה שנתן את המכה האחרונה, גוקו רק תפס את רדיץ. זה אותו דבר בקרב עם סל - גוהן זה שהרג את סל אבל שאר לוחמי הזי עזרו לו שירו על סל מאחור ואז שוג'יטה ירה על סל סל איבד קצת שליטה ואז גוקו בא לעזור לגוהן להרוג את סל, אז על זה אף אחד לא אמר שגוהן הוא לא היחיד שניצח אותו - אבל הוא באמת היחיד הוא זה שנתן את המכה הסופית. זה שמנצח זה מי שנותן את המכה הסופית, ולמרות זאת גם אם היו הורגים את רדיץ 10 אנשים ביחד הוא עדיין חלש לאומת האחרים. נקודה... >_>

king kazabubu

New member
אם שמת לב

המהירות של פיקולו לעומת רדיץ והפרשי הזמן שלוקח להם לטעון מכה קטלנית מראה בבירור שבלי גוקו רדיץ היה הורג את פיקולו. לעומת זאת במקרה של סל גוהאן היה יותר חזק ממנו והיה שחצן פשוט. אבל לא הייתה לו בעיה להרוג את סל.

gokussj2

New member
הייתה לו מאוד בעיה אחרי ש...

סל חזר מהכוכב של קאיו אז הוא היה כבר הרבה יותר חזק מגוהאן ואם וג'יטה לא היה מסיח את דעתו של סל ע"י כך שהוא תקף אותו מאחור אז הקאמהאמהא של סל היה מנצח את של גוהאן ככה שזה אותו סיפור כמו עם ראדיץ ותראה איך זה עם פריזה למשל כשהוא הפך לצורה הסופית שלו אף אחד אפילו לא היה יכול לגעת בו ובהתחלה הם כולם באו אליו וניסו לתקוף אותו ביחד פיקולו וג'יטה גוהאן וקרילין ולא עזר כלום אפילו 4 לא הצליחו אז פה יש פער הרבה יותר גדול מאשר עם ראדיץ לכן פריזה יותר מסוכן

gokussj2

New member
תבין משהו...

כשסל חזר מההשמדה העצמית שלו גוהאן בכלל לא היה יכול לגעת בו מרוב שהוא היה מהיר פה היה גם הבדל משמעותי והיה צריך יותר מאחד כדי לנצח את סל כי בזכות וג'יטה שנתן את ההתקפה על סל מאחורה אז גוהאן הצליח להשמיד את סל הם היו זקוקים פה לכוח של שני אנשים ועוד האחרים שתקפו את סל בנוסף אבל במיוחד וג'יטה עזר לכן פה היה הרבה יותר מסוכן וגם סיבה שהיא נכונה לקח הרבה יותר זמן ומאמץ של כמה אנשים ביחד כדי לנצח אותו יותר מאשר את ראדיץ. ומה תגיד על בוו בכלל הוא גם היה ממש מסוכן כמה תימרונים הם היו צריכים לעשות כדי להביס אותו עם כל זה שהוא היה טיפש (בהתחלה) עדיין היה להם מאוד קשה ולקח להם המון זמן וכל פעם הם חיזקו מישהו וגם זה לא עבד ופה נלחמו בו הרבה יותר ביחד מאשר עם ראדיץ גם במקרה הזה בוו יותר מסוכן. בכלל הוא היחיד שהצליח לפוצץ את כדור הארץ ובשניות שגוקו עשה השתגרות הם הצליחו להציל את התקווה היחידה אז מה יותר קרוב ומסוכן מזה יכול להיות? הרי קיד בוו פיצץ את כדור הארץ בלי לחשוב אפילו הוא רק השתנה לצורתו המקורית ולא חיכה ישר עשה כדור אנרגיה ופיצץ את כדור הארץ אז הנה אחד שאפילו לא מחכה לכלום הוא הרבה יותר מסוכן מכולם.

gokussj2

New member
קיצור רדיץ לא היה הכי מסוכן עודסיבה

הוא הובס הכי מהר

ashkeloni

New member
נצל"ש

חזרתייייייייייי לא היה לי אינטרנט במשך 4 ימים וגם יש לי כמה מחלות מעניינות עכשיו אז תסלחו לי על העובדה שאני לא כותב עכשיו הרבה :S

למעלה