שלום לכולם!!!

33

בהופעה בטירת הכרמל כשצילמתי אותה זה היה באותו הפעם שהצטלמתי איתה עם התמונה עם הכובעעעע ואז מאיה נכנסה לאוטו וקראתי לה וצילמתי אותה אני פשוט לא זוכרת אם כבר שמתי את התמונההה אז הנה היאא

ממממ טובב

זהו לבינתיים יש לי איזה 500 תמונות שלמאיוש אבל בחרתי את המיוחדות ביותר שנראה לי שאולי לחלקכם אין בייחוד לחדשים..פשוט מכל האירוע כזה ישלי כמה תמונות וכמה פוזות בחרתי אחת הכי יפה מכל סט תמונותת מקווה שאהבתםם . ונהנתם.. ויניבושששששש המושלמות זורמת פה חופשיי אני עדיים בהלם מהקליפשל הפסטיגל כאילו יוווווווווווו דיי כמה מושלמת היא יכולה להיותת?!!? אההה אני כבר מכירה אתהשיר שלהפסטיגל בעל פה חחח.. חרשתי עליו חזקקקק

k a b o o k

New member
דיקלה.. האנשים מסביבי השתגעו../images/Emo6.gif

בכל שנייה אני נזכר בקליפ.. ומתחיל להיזכר בקול המושלם של מאיה, שהיא אומרת: "מאיה.. דייי כבר"
בקליפ של הפסטיגל היא הגיעה לשיא השלמות.. אין לה עוד רמה להגיע.. היא פשוט בשיר הגדול ביותר

Jחחחח נכון נכון

שיוווווווווווו אני עדיין בשוק מזההההה היא מושלמתת דיי חחח .. כמה אפשר?!?! זה כבר לא אנושי..יווווו יניבי איזה כיף זה לדעת שאת החושב כמוני חח יש לנו אותו הטעם.. =)

k a b o o k

New member
מ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif

דיקוש תודה רבה מאמי
לי נגמרו המילים.. (בטח את מרגישה כמוני) היא מושלמתתת שזה מש'ו לא נורמלי כבר
את רוב התמונות אני מכיר
, חוץ מכמה..

שיוווווווווווווו מהמםםםםםםם

דיקלה איזה רעיונות יש לך כפרה עליךך כל הכבודד אחלה של תמונות.. גם אני את הרוב מכירה אבל כל הכבוד.. יש חלק שלא הכרתי וכמובן ששמחתי מאוד להכיר .. תודהההההה
אהה וחג סוכות שמח לכולםםםםםםםםםם וכמובן שגם למאיוש שלייייייייי

למעלה