שלום לכולם!!!!!

שלום לכולם!!!!!

שלום לכולם!!! קוראים לי טל אני בת 13 אני ממש אוהבת את באסטד.. יש לי את הדיסקים שלהם(אפילו את אחד מהם קניתי באוסטריה!) ואני יודעת כל שיר בעל-פה.. זהו..אני בטוחה שכולם כאן אוהבים אותם ומכירים כל שיר בעל-פה..אבל לא נורא. אהה..יש פה גם בנים? טוב לדעת אם כן.. ורציתי לדעת אם תוכלו לתת לי פרטים על באסטד..לא בסיסיים(שם, גיל)..דברים כמו עובדות וכל זה..אם כן אשמח מאוד. אוהבת!! טל..

sparx

New member
היי וולקומית! ../images/Emo24.gif

אני יערה.. בת 17 מנתניה.. תהני בפורום

just jenny

New member
וולקום טל!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קודם כל אני שמחה שאת מעריצה של באסטד.. כי אין הרבה פה בארץ.. וחבל.. אבל לא נורא.. אז ברוכה הבאה! מקווה שתהני פה...
אה! ובקשר לפרטים רצית פרטים אז קיבלת: באסטד הם להקה בעלת 3 חברים (חח...את זה בטח כבר ידעת..) צ'ארלי(19), מאט(21)ת וג'יימס (21 ושבוע בדיוק) חחח.. אמ.. מה עוד? אין הרבה מה לספר עליהם... בקרוב תצא בMTV תוכנית בכיכובם תוכנית ריאליטי סטייל אוסבורן כזה... שתעקוב אחרי חייהם... הם להקה מאד מצליחה באירופה ועכשיו הם מנסים לכבוש גם את ארה"ב! חח.. שיהיה בהצלחה! חחחח... עזבו לא לשים
! ו..זהו.. אם את רוצה לדעת עוד את יכולה להכנס לאתר הרשמי שלהם: WWW.BUSTED.COM שם תוכלי לקבל עוד מידע, תמונות וכ'ו... מקווה שעזרתי לך קצת... ו.. גוד לאק בפורום! יש פה אנשים (או יותר נכון אנשות) מאד חמודות!
ואגב צ'ארלי הוא הפייבורייט שלי

fight star

New member
הההה?

לא הרבה מעריצים? טוב, אולי זה מה שאת חושבת אבל זה שלא כולם נכנסים לפורום תפוז לא אומר כלום, בשכבה שלי כמעט כולם מכירים אותם ואומרים שהם ממש חמודים!
סורי הייתי חייבת להגיד כי יש להם הרבה מעריצים בארץ(טוב, אז לא כמו שהיו לבקסטריט בויז או אנ סינק..) ודרך אגב, אני דניאל מראשון! מה המצב? עובדות אין לי ממש לתת לך... סתומרת אני לא יודעת מאיפה להתחיל אבל אם בא לך יש כאן צציטוטים קורעים! 'I caught James wearing my pants' - Matt 'Even if I was chatted up by a boy, I wouldn't even notice because I'm a bit thick like that.' - James James- 'Eh, nice room. Well this is Matt and Charlie's nice little love nest for the night' Mattie- 'Why we got a double bed?' James- 'Ha Ha Ha Ha' Mattie- 'Man im not sharing a bed with you again mate' Charlie- 'We are not sharing a bed' Mattie- 'Waking up with him wrapped around me Its all going off mate, its all going off' 'There's a naked boyband in there.' - James This just makes me think they have plans to live together when they're older.. Mattie: Professional ping pong player. James: Yeah actually we're going to do that aren't we? Mattie: Yeah me and James are going to do that. James: In our retirement we're going to go out to Singapore and enter the world ping pong championships. and because i'm random... (talking about if women have three breasts, should men have two dicks) Charlie: But where are the balls going to go? James: In a little purse.

just jenny

New member
מה רילי?? ../images/Emo12.gif

איי דונט (ק)ניו דאט! שתדעי לך שאני מאד שמחה לשמוע את זה! כי אני יכולה להתערב איתך שכמעט אף אחד בבצפר שלי לא מכיר אותם! עזבי הבורות הבורות.. חחח...סתם.. איים וורי גלאד טו היר דאט!

busted4ever

New member
מה אתם סתם?

כמעט כולם יודעים מי אלה.. כל השיכבה שלי מכירה ואיזה 40 ילד שנורא אוהבים [גם בנים חחחח] ודאר איז אה נייקדד בוי באנד אין דאר.. זה מאט אמר!!!! ואחר כך עשה צחוק מרושע

Air Hostess

New member
ברוכה הבאה!

אני סיוון בת 15 מחיפה [לפי הסדר] ג'יימס מאט ובסוף צ'ארלי (דרך אגב צ'ארלי מאוד יפה בפוסטר מTOTP) אם כבר הפוסטר מTOTP מישהו קרא את הצד השני שלו? ג'יימס באמת בן 21 ושבוע בדיוק!
אין לי הרבה מה להוסיף.. רק את מכירה את מקפליי ווי?

busted4ever

New member
אווווו

חדדדדדדדשה@@ היי לך!! אני קלר בת 15 מחולון תהני וברוכה הבאה

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!!

מקווה שתהני.. לגבי העובדות.. אני בטוחה שאם תישארי בסביבה או אפילו תעברי על הדפים בפורום תמצאי הרבה עובדות!!

musichunter85

New member
ברוכה הבאה...

בקשר לשאלה שלך, יש פה בנים (להתעורר!), ואני אחד מהם. אני בן 19, מאיזור ירושלים. תהני בפורום...

SurfeR Babe

New member
וולקאאאאם

מה המצב? אני קארין גם בת 13 (וחצי) מראשון... ובקשר לעובדות... אני לא ממש טובה בדברים האלה אבל דברים פה רצים אז אם את רוצה חדשות וכאלה תעברי על שניים שלושה עמודים אחרונים ואני בטוחה שתמצאי... וגם כל דבר חדש שקורה אנחנו כותבים פה אז את רק צריכה לבוא לכאן הרבה וזהו!

DougDoug

New member
וואלקם!!!

אני מיטל בת 14 וחצי... מיוקנעם... הפייבוריט שלי זה צ'ארלי אהובי... וכן יש לנו בן בפורום אומנם 1 אבל בכל זאת בן... וגיליתי שדוד של חברה שלי שהוא בן 26 גם שומע באסטד איך שמחתי... אז נעים מאוד ומקווה שתהני פה...

למעלה