תיקי וזיו שגן
New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif עדיין מתלבטת
למען האמת כשקראתי את סיפורך, הזכרת לי מאד איך אני סיפרתי את סיפורי בתחילת הדרך לבת לשבע גרניט (יו"ר עמותת א.ס.ט.י). אז קצת גיחכתי...וקצת דמעתי...ודי התרגשתי ואז לא היה לי את מי עוד לשתף אז היא היתה הכותל המערבי שלי. וכך למעשה גם נולד איכשהו הרעיון לפתוח פורום שיעזור להורים נוספים להיפתח ולקבל אינפורמציה..ורשמים ממשפחות "טוראט" אחרות. אז ככה, ראשית אני ממש שמחה שהצטרפת ל
החם והחמוד שלנו. אנו הורים לבן 11+ עם טוראט שאובחן בגיל 6 בערך...כשדרגות הקושי של הטיקים לא סדירות..פעם בתדירות גבוהה ופעם פחות. למדנו לחיות עם הטוראט כחלק מאיתנו..אין דרך לעבור את זה אלא קודם כל לקבל את זה. ישנם הרבה קשיים...אבל ישנם גם הרבה רגעים מקסימים- אלו ילדים רגישים מקסימים ונהדרים וגם אם קשה לנו לפעמים הרי שבזכותם אנחנו הורים ובזכותם אנחנו כאן, ולכל אחד מאיתנו יש כאן לפחות בזכותו אחד בבית. ישנם מספר מקומות שבהם ניתן לאבחן ולטפל בטוראט...כגון: בי"ח שניידר פרופ' אפטר אלן, וד"ר שופר נוירולוג מנהל מחלקה. בי"ח איכילוב - מחלקה להפרעות תנועה (פרופ' קורצ'ין-בגימלאות). בי"ח וולפסון המחלקה להפרעות תנועה ד"ר הרשקוביץ אנקה וד"ר טלי שגיא נוירולוגית.וכן בי"ח שערי צדק מרפאה נוירולוגית ילדים בהנהלת פרופ' גרוס צור ורדה. אנחנו כאן למקרה שתזדקקי לנו - לא נעזוב אותך לבד במערכה. ושוב ברוכה הבאה ושנה טובה וגמר חתימה טובה
למען האמת כשקראתי את סיפורך, הזכרת לי מאד איך אני סיפרתי את סיפורי בתחילת הדרך לבת לשבע גרניט (יו"ר עמותת א.ס.ט.י). אז קצת גיחכתי...וקצת דמעתי...ודי התרגשתי ואז לא היה לי את מי עוד לשתף אז היא היתה הכותל המערבי שלי. וכך למעשה גם נולד איכשהו הרעיון לפתוח פורום שיעזור להורים נוספים להיפתח ולקבל אינפורמציה..ורשמים ממשפחות "טוראט" אחרות. אז ככה, ראשית אני ממש שמחה שהצטרפת ל