שלום לכולם

ליאור30

New member
שלום לכולם

גם אני חדשה כאן בפורום. יש לי ילד בן 3 ואני גרושה שנתיים וקצת. מה שיושב לי על הלב מעת לעת הוא שיש לי חברות טובות שהתחתני לפניהן וילדתי לפניהן אבל הינה הן כעת בהריון שני כבר או אפילו כבר חובקות ילד שני ולי זה נורא מציק. אני מרגישה שנתקעתי קצת מאחור בקטע של הילדים. אני רואה את החברות שלי ממשיכות בהרחבת המשפחה ואני לבד עם הילד שלי, מתוך בחירה. לא שחסר לי משהו, אבל עברתי חוויה מאוד קשה בגירושין והיום נהייתי מאוד בררנית לגבי המין השני. אני מרגישה שנשארתי תקועה כי הנה אני כבר עוד מעט בת 34, ללא בן זוג באופק, עם ילד אחד בעוד החברות שלי, השכנות שלי והנשים סביבי בעבודה כולן כבר בדרך לילד שני...זה מתסכל. לפעמים גם מאוד קשה הלבד הזה. לגדל את הילד לבד למרות שיש לו אבא אבל זה לא אותו הדבר כמו אימא, הוא רואה אותו פעמיים בשבוע וכול שבת שנייה לכמה שעות והילד מאוד קשור אלי. סתם, לפעמים קשה לבד. מאוד.

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כרגע כל הנתונים הם לזכותך את רוצה קשר חדש את מעוניינת בזוגיות את רוצה עוד ילדים יש לך זמן פנוי בזמן שהילד אצל אביו אבל את לא עושה שום דבר כדי לשנות את המצב. למה? אם מאד קשה לבד... ואת מרגישה תקועה מאחור במצבך האישי... ואת רוצה להכיר בן זוג... אבל מאד בררנית לגבי המין השני... אז אולי בעצם את לא ממש מוכנה לזוגיות חדשה... אולי יש צורך לטפל בנפש שנפגעה כתוצאה מהפרידה הקשה. הרי גברים לא ידפקו על דלת ביתך כך סתם. השינוי והצורך חייב לבוא ממך. מהרצון שלך ומהיכולת שלך להתגבר על משקעי העבר ולהאמין שיש גברים שלא יפגעו בך, יש גברים שמחכים לאהוב אותך, יש גברים שלא יודעים שיש מישהי כמוך שמחכה להם. מקווה שעזרתי קצת בחידוד המחשבה
ושוב ברוכה הבאה אלינו

הלבד הזה...

אולי הוא הכי קשה... הכי קשה שצריך להתמודד איתו.... כבר שנתיים וקצת...ורק שנתיים וקצת... גם את היית זקוקה לזמן לעצמך לעכל ולהסתגל למציאות חדשה... לרכוש אמון מחדש.... זה לוקח זמן...אם כל הרצון והצורך בזוגיות חדשה... הזוגיות הקודמת שהסתיימה, ולא חשוב אך...איכזבה?...אולי פגעה? והותירה אותך עם חשש וחוסר אמון שצריך זמן בכדי לשוב אלייך. קבלי את מצבך ואת הזמן שאת היית ואולי עוד זקוקה לעצמך...אני בטוחה כשתיהיה מוכנה לכך זה יגיע!!! בנתיים חזקי את עצמך עם נשים שעוברות מצבים וקשיים כמוך...כמו כאן בפורום!! מחזקת אותך

ליאור30

New member
בוקר טוב ותודה על העידוד../images/Emo42.gif

כנראה שהגעתי למקום הנכון. מיכאלי, אני חושבת שנגעת בנקודה הנכונה ואני מודעת לזה. מצד אחד אני רוצה זוגיות חדשה ומצד שני מבוהלת מעצם הרעיון..איך הילד יסתדר עם זה, הלוא הוא מכיר רק אותי. מה יהיה אם הוא ירגיש שהוא צריך להתחרות עם גבר אחר עלי, כול מיני שאלות מטרידות אותי כשאני חושבת על זה. נכון שעדיין לא הגעתי לגשר אבל נהייתי כול כך חשדנית לגבי כול אחד...ככה זה אולי כשהבן זוג החליט לנטוש כשהייתי בחודש שמיני.. אולי אני באמת עדיין לא מוכנה לפרק ב' למרות שיש לי צורך עצום באהבה. שיהיה לכולם בוקר טוב ויום טוב.

mishele5

New member
ברוכה הבאה,../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

ליאור, מאחר והינך אמורה להיות למודת ניסיון, עקב "החוויה המאוד קשה שעברת בחיי נישואייך,שבעקבותם התגרשת" אל לך להרגיש תקועה מאחור,עלייך להיות בטוחה בקשר הבא, להביא ילד לעולם לא קשה. מאחר והינך בוחרת בזוגיות,ולא בחד הוריות,היי סבלנית, את עדיין צעירה,"האביר עוד בא יבוא". לגדל לבד ילד קשה,שניים קשה שבעתיים. לראות ילד פעמיים בשבוע,וכל שבת שניה זה גם קשה,לאב. למזלי ילדתי אצלי מעבר להסדרי הראייה.

למעלה