שלום לכולם.

pgprince

New member
שלום לכולם.

לא ידעתי שיש פורום מסע בין כוכבים . מזכיר לי נשכחות (הימים של טאשה יאר שהייתי מת עליה ) בתחילת שנות ה-90. האם משדרים עד היום את מסע בין כוכבים ?

איזה צירוף מקרים, טאשה יאר

מנהלת את הפורום הזה
לגבי לוח שידורים אני ממש לא מעודכן. בפעם האחרונה שבדקת שידרו את הדור הבא בסטאר וורלד, את אנטרפרייז בערוץ 10, את וויאג'ר בלווין ואת המקורית בביפ (בכבלים). אבל כמו שאמרתי אני לא ממש עדכני בענייני לוחות שידורים. ברוך הבא לפורום
אגב, בעוד מספר ימים ייערך ראיון טלפוני בין אלון (הידוע בכינויו CaptainOok בפורום) לדניס קרוסבי. אתה מוזמן להציע שאלות.

CaptainOok

New member
../images/Emo124.gifמישהו קרא לי?../images/Emo13.gif

קודם כל, ברוך הבא לפורום! המנהלים לא נמצאים כרגע, כל אחד מהם עסוק במשהו אחר, אבל הם יחזרו במהרה. לגבי מה שחיים אמר, אני בהחלט הולך לעשות ראיון טלפוני עם דניס, ואני מתרגש מאוד (יש לי את המספר של הטלפון הסלולארי שלה!!!!!!!)
אם בא לך לשאול אותה משהו, רק תגיד. לגבי סטאר-טרק בארץ בכלל, אז קודם כל אני שמח להזמין אותך לפסטיבל המדע בדיוני ופנטסיה הגדול ביותר שיש כרגע בארץ! קוראים לו אייקון 2004, והוא מתקיים, כמו כל שנה, בחול המועד סוכות, בסינמטק ת"א. כנס לאתר שלו כדי לראות פרטים. כמובן שיהיו בו מלא דברים של סטאר-טרק ודברים אחרים גם כן. אני, למשל, הולך להרצות על "מסע בין הסדינים" - פורנו וארוטיקה במסע בין כוכבים
(פרסומת אישית? NEVER! רק מייעץ לו מה כדאי, זה הכל
) יש גם מועדון מעריצים ישראלי של מסע בין כוכבים, שנקרא סטארבייס 972, והוא בין המארגנים של אותו פסטיבל (ואני, *במקרה*, בהנהלה של המועדון הזה). בקיצור, יש מספיק דברים שקורים בארץ, ואתה מוזמן לחזור לאהבה הישנה שלך ולהתחבר אליה מחדש, יחד איתנו

pgprince

New member
תודה רבה וכן יש לי שאלה:

למה, for god's sake, הם המיתו את טאשה יאר ?!!

DaHunter

New member
לפי מה ששמעתי, דניס קרוסבי לא אהבה

את הדמות שלה והתפטרה. אם תשאל אותי, הסדרה נהייתה טובה יותר מאז

אודו

New member
דווקא

לדעתי לא... קשה להחשיב שלוש שורות בפרק לתפקיד משמעותי...

DaHunter

New member
היא הרגישה שהיא לא יכלה לבטא את

עצמה במסגרת הדמות או משו בסגנון...

למעלה