שלום לכולם.

שלום לכולם.

להזכירכם... אני אמא לילד אוטיסט ואין לי כל קשר לטוראט, מלבד זאת שיש לי חברה שהבן שלה הוא עם תסמונת טוראט ואני מנסה לעזור. כרגע, הילד נמצא בבית ולא הולך ללימודים, (יחד עם הבן שלי ועוד ילד בביה"ס) יש מהומה לא קטנה מסביב לענין,הטלוויזיה נכנסה לעניין והרבה ט..ר..ר..ם. (שביתת הורים?) ואני לא ממש יודעת איך לעזור לילד. אתם מכירים את האמא שאין לה אינטרנט ולא יכולה להתכתב איתכם ושקוראים לה מרי-לו ולבן שלה קוראים מתן? אלו הנפשות הפועלות בסיפור, במיוחד האמא שהיא מאוד אמיצה וגיבורה. הסיפור כזה: מתן לומד השנה בכיתה ב', אבל לא הצליח ללמוד כלום במשך שנה שעברה, התעלמו מהבעיות שלו ולא התייחסו אליהם בביה"ס, בלי איבחון אין מה לעשות ולכן לילד אין ולא היתה סייעת. זה הגיע לכך שברגע שמזכירים לילד לימודים, הוא נכנס לחלחלה, הוא לא היה מוכן אפילו לכתוב או לצייר. ובאבחון שעשו לו בשניידר, אפילו חשבו שיש לו בעיית כתיבה מכיוון שהוא לא מוכן לכתוב. בינתים, עד שימצא פתרון, הילד נמצא בבית עם הילד שלי, והמתאם (סייע) שלי ואני מלמדים את הילדים. הילד התקדם מאוד והתחיל בקריאה ואפילו כותב ורוצה עוד. הוא יכול לכתוב ואפילו אוהב לכתוב,(היתה לי הפתעה) יש לו מוטיבציה אבל אין מי שיעזור לו. הטראומה של ביה"ס, שיבשה לו כל רצון ללמוד וזאת אחת התוצאות. יש כוונה לעשות כתבה על הסיפור שלהם בחדשות ערוץ 10, אם לא תפתר הבעיה בינתים. הכתבת של ערוץ 10, מנסה לפתור את זה דרך משרד החינוך, אבל בינתים, האמא קיבלה איומים שאם היא לא תשלח את הילד שלה לביה"ס, יכניסו אותה למעצר... מדינה דפוקה... לא מספיק שהילד לא מצליח ללמוד למרות היכולות הגבוהות שלו, לא מספיק שלאמא קשה כשהילד בבית,(לא יכולה לעבוד) והמצחיק הוא שהיא לא שולחת אותו לביה"ס מסיבה פשוטה, כדי שלא יפגעו בו עוד יותר. ועוד מאיימים עליה במעצר. אשמח לתגובתכם.

עמליה מה שלומך יקירה../images/Emo24.gif

תפני בבקשה לד"ר מיקי אברמוביץ היא היחידה בשלב הזה שתוכל לשנס מותניים ולעזור לכם במיידי. ד"ר מיקי אברמוביץ עונה לכינוי MICKYA כאן בפורום שילחי לה מסר והיא תעזור לכם. חוץ מזה לדעתי עליכם לידע את הגב' בת שבע גרניט יו"ר עמותת א.ס.ט.י ונראה מה ניתן לעזור באמצעות העמותה שכן מרילו חברה בעמותה-בזכותך. בינתיים חיזקו ואימצו.

יקירתי....

התכוונתי לפנות לבת-שבע טלפונית. אבל אם בת שבע קראה את מה שכתבתי, אז זה במיוחד בשבילה!!! הטלפון שלי: 03-6123029 053-641177

עמליה ערב טוב

אני עברתי אותו הדבר עשתי בלאגנים והבאתי כתבים וטלווזיה וערוץ מוקמי וגם איומים אבל אני לא וותרתי לתמונה ניכנסה לתמונה מיקי אמברמוביץ תצרי איתה קשר והיא תעזור לה תעשי לי טובה תקשרי למיקי 056993950 ובת שבע גרנית יובת עומת של אסטי הטלפון 097435633 -097408478 -056380365

הלנה

New member
עמליה שלום

קודם כל אני חייבת לברך אותך, את חברה אמיתית, מדהים כל מה שאת מוכנה לעשות בשביל חברה. זה מאד מזעזע מה שאת מספרת...האמת שבאמת במדינה הזאת מי שאין לו כסף לשלם לאיבחונים וטיפולים של הבן שלו פשוט הולך לאיבוד. היתי השבוע בפגישה עם היועצת והיא סיפרה לי (אני לא ביקשתי כי ערן מקבל את העזרה שלו מחוץ למסגרת הבית ספרית) למשל שיש להם הוראה מתקנת שעתיים פעמיים בשבוע לכל השכבה שבחישוב שהיא עשתה יוצא שרק 12 ילדים (מ- 7 כיתות) יוכלו לקבל הוראה מתקנת..) המצב של ריפוי בעיסוק הרבה יותר גרוע ובגלל שיש כמה ילדים עם שיתוק מוחין, רק הם בעצם יקבלו. בקיצור, מי שלא יכול לממן לילד שלו הוראה מתקנת, ריפוי בעיסוק וכו' לא יקבל אותו מבית הספר. אותו דבר לגבי אבחון, המאבחנת הפרטית שאבחנה אותו ביתה ב' דרשה 1200 ש"ח, אמרו לי שכדאי להתקשר לניצן, אבל שם לאבחון פחות מקיף רצו 900 ש"ח...שוב, מה עושים ההורים שלא יכולים להרשות לעצמם לעשות אבחונים? זה מאד מקומם. כמו שכבר כתבו לך קודם, הנציגה שלנו במשרד החינוך, המלאכית של כמה מהילדים פה היא מיקי, צרו איתה קשר בדחיפות. בהצלחה.

שלום הלנה.

מה שמקומם אותי שהפכנו להיות חברה גזענית ומפלה!!! אם אתה לא ילד רגיל אין לך זכות ללמוד בביה"ס, עדיף לשים אותך בגטו, בבי"ס לחינוך מיוחד. שם מתאימים אותך ומקבעים אותך והופכים חלק מהילדים לנזקקים לכל חייהם. אני מאוד כועסת על המערכת. אני רוצה לספר לך, שאני התקוממתי. יצאתי למלחמה. לפני שבוע התקשרתי לכתבת ערוץ 10, ואמרתי לה שאנחנו פורשים ממשרד החינוך ומבתי הספר בכלל. אין הרבה בתי ספר שיכולים להכיל ילדים מיוחדים בקרבם, כתוצאה ממדיניות אפלייתית של משרד החינוך. (בתי הספר היו יכולים להכיל אותם עם הסברה מתאימה, אבל בגלל חוסר מודעות, הם אפילו לא מוכנים להכניס מרצה לחדר המורים. יש גם בעיות אגו למינהם וכול... אני קראתי על פועלה של דר' מיקי אברמוביץ' ואני מוקירה אותה על הדברים הנפלאים שהיא עושה למענכם. צריך שיהיה איזה מלאך שומר בדרך...

שביק

New member
עמליה יקרה, קראתי את שכתבת

פה. דיברתי היום עם מיקי אברמוביץ, היא סיפרה לי שכבר ביום ראשון היא תהיה בבית-הספר של מתן. מיקי יכולה להזיז הרים כאשר צריך. אני בטוחה שבזכותה הדברים יסתדרו. אז נא להירגע, לא להילחץ, והדברים יסתדרו. אני אהיה בתמונה על-פי הצורך. האמת היא, שמיקי היא מינוי ממשרד החינוך והיא יכולה לעשות את מה שאני פחות יכולה מהסיבה, שלי יכולים לומר: " מי את? את גורם חיצוני". אני יכולה, ועושה, לתת הרצאות בבתי הספר השונים במוסדות חינוכיים ומוסדות בריאות שונים. ועוד על פי הצורך. אז בהצלחה לכולם.

למעלה