שלום לכולם...

ori האחת

New member
שלום לכולם...

אני מאוד מעוניינת לעסוק בתחום הרפואה... בהתחלה חשבתי על רפואה עצמה, ואחר כך על תואר מחקרי יותר, כמו מדעי הרפואה... שאלתי היא: אם אני עושה תואר ראשון במדעי הרפואה, ותואר שני למשל באימונולוגיה, איפה אני יכולה להשתלב בעבודתי? אם אני רוצה לחקור מחלות, למשל את הסרטן ואולי ב"ה למצוא תרופה... זה המקצוע שאני צריכה ללמוד? ומה ללמוד לתואר שני? ואם אני עושה תואר ראשון במדעי החיים, ואז תואר שני בחקר התרופות, אני יכולה להשתלב למשל בחברה כמו "טבע"??? תודה רבה.... זה פשוט מעניין אותי מאוד... יום טוב!

מדעי החיים/הרפואה

תוכלי ללמוד לתואר ראשון במדעי החיים או מדעי הרפואה. לימוד התואר הראשון הם כללים באופים ונותנים לך הזדמנות להכיר בסיסית את מיגוון התחומים וההתמחויות. בגמר התואר הראשון תוכלי לקבל החלטה מושכלת יותר לגבי תחום ההתמחות בתואר השני על פי הכרותך עם המיגוון.

ori האחת

New member
תודה על התשובה המהירה ------->

אם אפשר לקבל בקצרה כל התמחות ואיפה ניתן לעבוד איתה... אודה לך מאוד!!!!

התמחויות

הרשימה ארוכה מאד, וכפי שכבר אמרתי תשאירי את זה לאחרי התואר הראשון.אם בכל זאת את רוצה לעסוק בזה כעת הכנסי לאתרי האוניברסיטאות למסלולי לימוד לתואר שני במדעעי החיים.

ori האחת

New member
או קיי, נכנסתי...

ראיתי "לימודים לקראת התואר "מוסמך במדעי הרפואה" (M.Sc.) "- זה תואר שני? ואם לא, מה זה? יש שם כל מיני התמחויות, כמו אימונולוגיה, ביוכימיה, מיקרוביולוגיה... איך אני יכולה לעסוק בזה בהמשך? אם בחרתי אחת מההתמחויות, מה יהיה אופי העבודה? איפה אני אוכל להשתלב? ושוב תודה..

מידע על מקצועות

כדי לקבל מידע על כך כדאי שתפני למרכז מידע על מקצועות. אם את חיילת משוחררת תוכלי להעזר חינם בלשכות להכוונת חיילים. כתובות- בדף הקישורים של הפורום.

למעלה