שלום לכולם!!!

carlos1

New member
שלום לכולם!!!

אז שלום לכל חברי הפורום הנכבדים!!!!! כאלכואוליסט חובב,שמחתי,ועניין אותי מאוד לקרוא את הפורום.זו פעם ראשונה שלי פה. ומאוד נהניתי. איפוא הייתי עד עכשו???? שנית,מס שאלות לי אליכם. 1)פעם מכרו כאן,בירה טייבה, מישהו יודע מה קרה לה,לאן היא נעלמה, ואיפוא אפשר להשיג??? 2)אולי אתם זוכרים שמכבי יצרו פעם מכבי לייט!!!! סתם בשביל הקוריוז!!! 3)ן.....בעין הוד,כפר האומנים ליד חיפה,מצוי בחור בשם דניאל,אם אנני טועה, המייצר בירות ביתיות.פשוט מעולות!!!!!!!!!!!! אז,זהו,נחמד לדעת שיש כאן פורום כלבבי,אכנס לכאן יותר, חיזקו ושתו,קרלוס

marsala

New member
קרלוס ברוך הבא

בירה טייבה דוסקסה כאן בעבר,אכן אחת הבירות הטובות ביותר שיוצרו בארץ,אין לי מושג אם עדיין מיוצרת/נמכרת. אז ספר לנו מה אתה שותה מתי ואיפה? מוש

carlos1

New member
../images/Emo60.gifטוב אז......

אז אני שותה הכל,אבל חובב בעיקר, בירות,טקילה,קצת וויסקי(התחלתי בזמן האחרון)הגיל. קוניאק רמי מרטן זהו פיווריט. פאבים מקום היציאה המעודף!!! אז מה איתכם,מהם הבירות המועדפות עליכם,והליכן!! כיתבו,קרלוס

asafusan

New member
טעמי האישי

אני אישית מאוד אוהב לף בראון, הוגרדן de verbuden vrucht (הפרי האסור), gordon's, mc'ewans, ואם בפשטות עסקינן אז למה לא גולדסטאר (סוד קטן: אפילו מכבי, אבל זה בגלל שזה הבקבוק היחידי שמגישים אצלי בבר בבקבוקים...). אבל זה רק בתחום הבירות, ויסקי זה עולם אחר ורחב מדי לטעמי בשביל מספר שורות, וליקרים - גרנד מרנייה (האדום כמובן) בכוס סניפטר חמים וטעים, בנדיקטין, שרטרוז אחרי ארוחה טובה, ועוד ועוד ועוד. אז מה איתכם? דרך אגב אני מחזיק (ביחד עם אחי) באוסף בקבוקי בירה שמונה כיום כ 350 סוגי בירות שונות מכל העולם. מי שיש לו המלצות חמות על איזה בירה נידחת ולא מוכרת - אני אשמח לשמוע. מה שאנחנו עושים זה קונים 2 מכל סוג, אחת שותים, והשנייה הולכת לאוסף.

LaDjA

New member
מעולם לא יצא לי לטעום אותה...

אבל איך הבירה הזאת, באמת? בכל אופן, יצא לי לראות אותה בחינאווי בהרצליה פיתוח (ולכן אני מניח שהיא קיימת גם בסניף היפואי)

anatsu

New member
המלצה על בירה

אתמול בערב, אחרי שבוע לא קל בעבודה פתחתי עם חבר שלי בקבוק "לה שופ". אני חייבת לציין שהיה טעים מאוד ואף חזק :) מומלץ בחום לסגירת השבוע לכל חובבי הבירות למיניהם!

angert

New member
בירה טייבה בחינווי

ב-NEWSLETTER שקיבלתי בשבוע אחרון ממשקאות חינווי (www.hinnawi.com) סיפרו על כך שהגיעה בירה טייבה. מומלץ להתקשר ולשאול.

shmupi

New member
יש להם אתר פרימיטיבי למדיי

מאכזב מאוד , אפילו הכתובת בהרצליה לא מופיעה יש לכם מושג איפה הסניף בהרצליה ? תודה

angert

New member
סניף הרצליה

ממוקם ברח' גלגלי הפלדה באזור התעשיה , מול מוסך של רנו.

cafesito

New member
ואם מקשוף אז שווה לנסות את הנייס

קרה ומיוחדת מאוד, שווה עם חבר אחד או שניים כדי לחלוק בחוויה. גינס, בירות צ'כיות רבות, חלק מהרוסיות, בלגיות, סמואל אדמס אמריקאית כשמגיע חבר לביקור מולדת ועד ועוד

carlos1

New member
אז......./images/Emo72.gif

ככה,מאוד אהבתי את בירה טייבה,טובה חזקה!!! שנית,גינס ,היא אולי אחת הבירות לטעמי לפחות בין עשרת הטבות בעולם!!!! ו.....מקשופ,בירת גמד,על שם הגמד הנחמד המופיע על הבקבוק, היא בירה מצויינת!!!! אין ספק שבירות בלגיות הן מצויינות. זהו כרגע,קרלוס

night mistress

New member
מוש..מחקת אותי?

מה בסך הכל אמרתי? ברוך הבא ושיש לי סנטיMANטים לשם קרלוס?

beatman

Member
pilsner urquell

הבירה הזהובה האוריגנלית מפילזן,צ'כיה
גם staropramen די טובה. בנוסף לף טעימה וגולשת בגרון

למעלה