שלום לכולם.......

B a m B a m

New member
שלום לכולם.......

שמי גבריאלה, ואני רואה הילות..... ולפני כמה ימים קרה משהו שלעולם לא קרה לי, אני חושבת שראיתי רוח רפאים.......

B a m B a m

New member
זה היה ......

ביולי, ביוםשרב שהלכתי ברחוב וראיתי דמות של גבר, נראה מהמאה ה19 , הולך ברחוב הוא היה שקוף ו"לבש" מעיל גדול שחור וצילינדר.....הוא עצר והסתכל עלי למשך כמה שניות והלך עוד חמישה צעדים ונעלם....

Swicca

New member
רק לידע כללי .. >_>

.. כולם יכולים לראות הילות , זה מאוד פשוט , זאת אחת היכולות שהכי קל לתרגל והתרגילים מאוד פשוטים וקצרים והתוצאות כמעט מידיות ועם קצת אימון הכל אפשרי , וגם מה שB a m B a m רשמה , זה בהחלט אפשרי לראות רוח רפאים(אומנם לא תיארת בדיוק מה ראית אבל היי אנחנו בפורום של רוחות והעולם הבא אז למה לא.. >_> ) יום חצילי לכולם ! :)

I am a freak

New member
קודם כל צריכים לפתוח את העין ה-3.

[העין השלישית- פשוט לא היה מקום]. אחר כך- פשוט צריכים ללכת עם האינטואיציה. ברגע שהעין השלישית פתוחה- צריכים לעצום את העיניים, להגיע למצב אלפא [פשוט לספור לאט אחורה מ-100 ל-0] ואז, לא לתת למוח לעבוד, אלא לאינטואיציה. לאט לאט, תיווצר תמונה של "תשליל" [כמו הפילמים של המצלמה לפני שהוא פותח] של המצב האנרגטי במקום בו אתם נמצאים. בהצלחה, הפריק.

Swicca

New member
קודם כל ...

... אני בן , ודבר שני תחפשו בעצמכם אני לא מנוע חיפוש! >< כנסו לגוגל ותרשמו "ראיית הילות" .. זה לא כל כך קשה ^^; לי היה ספר בעבר רק על ההילה , אררג חרא של ידידה לקחה לי את זה ולא החזירה עד היום .. :( Merde!!! טוב בקיצור תסדרו לבד , אולי בהמשך השבוע אני אשים כל מיני קישורים :)

למעלה