עיט זהוב, עיט יקר...
"שומר היער"? לא זכור לי שהיינו זקוקים לאחד כזה, או לחילופין שמינינו. מה שלומך? יופי. בתחילה שמחתי לראות שאתה מגיע לפורום, ומנסה לפתח דיונים. הצלחתי להתעלות על עצמי, להתעלם מהזלזול הנשפך ממך, ולנסות להתמקד במה שאתה מנסה לומר. בעיקר. כרגע, אני כבר מבולבלת לגמרי לגבי מהו העיקר. אני כן מבינה מה אתה אומר או מנסה לומר לגבי דעתך על אחזקת/גידול/יבוא וכו', וחושבת שניתנו לך כאן תשובות נפלאות, ענייניות, ומעניינות. יחד עם זאת, בחרת להמשיך בקו המתעקש שלך, המשרת אך ורק את המשך גילגול כדור השלג שיצרת אתה בעצמך. אם יש לך מה להגיד, ואתה חושב שהרעיונות שלך הם הרעיונות המנצחים, או לפחות מאמין שיש להם סיכוי, על הכיפאק. אם אתה חושב שבדרך הזו תשיג שינוי, אתה טועה, ובגדול. בבואנו להנחיל ידע, אנחנו חייבים לכבד את שעומד מולנו. כאשר אתה מגיע לדיון, אתה חייב לבוא מנקודת מוצא שווה, גם אם אתה חושב שאתה יודע הכי טוב. אחרת, אין טעם בדיון. אם יש לך צורך במאניפסטים מעוררי זעם, אולי הגיע הזמן לפתוח לעצמך איזו קומונה פאשיסטית, שבה תוכל להשתולל. ועכשיו לעניינו. אני יכולה (וכבר הצלחתי) להעיד על עצמי, שההיכרות עם מגדלי נחשים, יצרה לאט לאט אהבה גדולה מאוד לתחום, ובמקרה שלי, הובילה אותי להתעניין בזוחלים בטבע, מבלי לפגוע בהם. כלומר, לא יצרה אפקט של פגיעה בבע"ח ובטבע, אלא מודעות ואהבה גדולה לשמירת הטבע (מעבר למה שכבר היה קיים). מאחר ואני מודעת לכך שאיני יחידת סגולה (מלעשות, אפחד לא מושלם) אני יכולה לומר לך בוודאות, יש כאן סיכון, כאשר אתה מחבר אנשים לתחום, שתיווצר אצלם סקרנות מזיקה, אבל יש סיכוי (גדול!) שתיצור אצלם כבוד והערכה לבע"ח. אני קוראת את ההודעות שלך והתגובות שוב ושוב, ותוהה, מה לעזאזל אתה מציע? מבחינתך, אפשר וצריך להשמיד את המין האנושי, כדי שבע"ח ימשיכו לחיות בסביבה הטבעית שלהם ללא הפרעה. האמנם? קיבלת כאן תגובות נפלאות, וכבר ציינתי את זה. הכפפה נזרקה. התרימה?