שלום לכולם

שלום לכולם

אני אפתח בהצגת עצמי אני גרה באזור השרון לאחרונה עברתי גירושים קשים מאוד ואני מחפשת מקום למצוא בו את ראשי ולנקותו מטרדות היום יום המוזיקה היונית מסיבות כלשהן מאוד מזוהה עם מצבי אז שלום

12אניהיא

New member
מטרוניטה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מאמינה שהמוזיקה היוונית תעזור לך לנקות את הראש מטרדות היום. בואי שבי עימנו קחי לך
ותתרווחי לך בנח.

איזקיס

New member
ברוכה הבאה!!!! ואני מאמין ש

המוסיקה היוונית תערב לחייכך ובעצם גם אנו מנקים את ראשינו והמוסיקה הזאת עושה רק טוב שיהיה לך רק נעים!!!

odeliaremos

New member
הגעת למקום הנכון../images/Emo41.gif

הגעת למקום הנכון, מלבד מוזיקה מדהימה תמצאי פה חברים שיודעים לתת אוזן קשבת ויד חמה ברגעים לא הכי טובים, פה מלבד מוזיקה מדהימה אנו חולקים חברות אמיתית וכנה והכי חשוב חכי להיום לשיר לכבוד שבת שהזהוב המתוק ישים וגרב ביחד עם אנ'גלו יתרגמו וכבר עלה מצב הרוח שלך שבת שלום קחי הכל לאט ובקלות, מה שלא הורג מחשל ויהיו ימים יפים יותר, תגידי לי מה את אוהבת ואשלח לך בפרטי שירים, כמוני פה את יכולה לפנות לכולם לחומר אף אחד לא יסרב, שבת שלום ברוכה הבאה

תמנונה

New member
מטרוניטה...אני מציעה../images/Emo8.gif

לך להתענג רק על המוסיקה היוונית בתקופה הקרובה, ובשום אופן אל תקראי את תרגומי השירים למה הכל מה זה דכאון...... שבת שלום. נונה

notis12

New member
ברוכה הכאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לצל קורותינו כל אחת מתקבלת כאן בברכה וכמובן גם את ........ את יכולה לפנות אלי במסרים אישים לגבי דיסקים ומוזיקה יוונית

F a d i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ההנאה כאן מהכל מובטחת

merakli

New member
../images/Emo140.gifמטרוניטה היקרה ברוכה הבאה

אין כמו המוסיקה היוונית לרגעי קדרות נפש וגם לרגעים שמחים מקווה שתמצאי בעזרת הפורום רגעי נחת

שבת שלום לך

יש לנו הרבה דברים משותפים אשמח להיות איתך בקשר. לפני שבועיים סיימתי את הפרק הזה של החיים אחרי מילחמה של כמה שנים. אוהב מוזיקה יוונית ומקווה להתאושש בעזרתה. אם בא לך קשר דברי איתי. ביי מתוקה

מיואש?מי?למה?כיצד?../images/Emo7.gif

גם לנו יש הרבה דברים משותפים שנינו התאיישנו,כל אחד מסיבות אחרות מילחמה של כמה שנים ניהלתי,אומנם לא נגד בעלי,או כל אדם אחר אלא נגד כל מיני כלי מטבח , ששרצו אצלי בכיור ומדי ערב היו במן "הפגנת מחאה ונוכחות" והנה אחרי כמה שנים לאחר פיתוחים טכנולוגיים כאלו ואחרים יש לי פתרון למצב וזה נקרא מדיח כלים! ניצחתי במערכה אבל לא את המלחמה.. לך תדע מה מחכה לי מעבר לפינה
שלך גרב.

odeliaremos

New member
../images/Emo127.gifגרב אין עלייך

גרב אין אין עלייך חבל על הזמן שכחת אבל לומר לו איך את עושה כילים עם המוזיקה היוונית שמתנגנת לה ברקע את זה שכחת לומר לו

margaritari

New member
למיואש!!!!

מי שאוהב מוזיקה יוונית לא קיימת המילה מיואש המוזיקה הזאת יודעת גם להוציא בן-אדם מתוך יאוש כותבת לך אשה בת 56 מתוך הרבה ניסיון בחיים.היום לאור כל הקשיים שעברתי בחיי ותאמין לי עברתי מספיקץ הסיסמה שלי היום היא כזאת: אף אחד ושום דבר לא ישבור אותי בחיים .וכשרוצים מהלב זה עובד נהדר.המשך חיים נפלאים לך !!!!!!!

ערב טוב לך מטרוניטה ../images/Emo24.gif

שלום לך אני גרב, ואשמח להיות לך לעזר ולתרום לך מחלקי. אם אוכל בדרך כלשהי אני לא חושבת שלפי החוק מתירים נישואים בין אדם וגרב אבל .. אפשר לנסות
בכל מקרה ברוכה הבאה מקווה שתתאקלמי פה במהירות שלך, גרב.

odeliaremos

New member
כבר את בוגדת?

אה כבר את בוגדת את חייבת להיכנס לפורום העירקי לראות מהת כתבתי את מתעלפת על אמת תעזרילי בבקשה עם בקשות השירים שלי פה תודה יפה שלי מתגעגעת אלייך תמיד תמיד תמיד

מנדובלה

New member
ברוכה הבאה

מוזיקה באשר היא עוברת איתנו ברגעים הכואבים והרגעים הטובים שבחיים ובמוזיקה היוונית לרוב בשירים שלכאורה נשמעים שמחים המילים עצמן הן עצובות בדיוק כמו בחיים מתחת לחיוך של חיי היום יום לכל אחד יש את השק שלו בשמי ובשם כולם יש לך פינה פה לשכוח ולעבור הלאה

חחחחחחחחחחחחחחח

כשאני התגרשתי ברחתי מהיוונית כמו מאש ועד היום אני בקושי שומעת יוונית טוב אבל זה כי הוא היה זמר יווני

פנינה ושלושלת הדובים

רציתי רק להגיד לך שבעלך לשעבר הוא זמר יווני בכלל לא רע ואפילו טוב ויש לי המון שעות של האזנה לשירתו שמעתי אותו כל ערב שישי במשך 5 שנים רצופות במועדון מסויים בבת ים. ואף השתתפתי במסיבת ברית המילה לבנכם הצעיר. אני חושב שאם שמעת במשך כל כך הרבה שנים מוזיקה יוונית בבית ומחוצה לו אין סיבה שלא תמשיכי. נ.ב שלא יראה שיש במה שכתבתי כל ביקורת עליך הוא עליו אני האחרון שיחטט למישהוא בחיי נישואיו או גירושיו. בועז

למעלה