שלום לכולם

שלום לכולם

חזרתי משבוע ויפסינה (שתיקה ומדיטציות). היה לי נורא טוב ורגוע ושקט. עכשיו קשה לי חזור הביתה... אין לי סבלנות לדיבורים של הילדים, לבקשות של כולם, סתם אין לי כוח לאף אחד. רוצה להמשיך את המצב שבו אף אחד לא מדבר אלי ולא מנדנד לי... אני עושה מדיטציות גם בבית ומנסה בכל כוחי להיות סבלנית....

sorted

New member
הי צופית

קשה לחזור משם הא? סביבה מוגנת, גוונקה ג'י המקסים וחצבה היפיפיה - סדר יום קבוע ניקיון- אהבה וחיבוקים ביום האחרון . ממי זה אוצר גדול זאת שיטה נהדרת ש סוד ההשפעה שלה נובע מהיכולת להחיות אותה בחיי היום יום שלנו - אם הגעת לשם וזה, אני מאמינה לא במקרה את יודעת על מה אני מדברת. ביהדות מאמינים שנולדנו כדי לעשות תיקון - קחי את הזמן תני מטה לילדים נסי להמשיך לתרגל - אני לא מכירה את הסיפור האישי שלך אבל אם החזקת שם מעמד - קטן עליך - המון אהבה סורטד.

בוזיקית

New member
הי צופית!

אני מזדהה איתך מזוית אחרת - אני עבדתי במשך מספר שנים בעבודה שבה הדיבור היה הכלי המרכזי (עבודת סטודנטים) וכל פעם שחזרתי הביתה הרגשתי שאני מתחרפנת ושונאת את כל העולם, ולא היתה לי סבלנות לדבר בכלל. בגלל זה הרבה אנשים התרחקו ממני על לא עוול בכפי. העבודה הזאת פשוט הפכה אותי בלתי נסבלת...

למעלה