שלום לכולם! :)

שלום לכולם! :)

שלום לכל האנשים כאן.. שמי תמי אני חדשה כאן אני מקווה להיות פעילה כי אני פשוט חולה על מיתולוגיות למיניהם.. במיוחד היוונית מצריים והמיתוסים סביבב אירלנד ואנגליה... ויש לי בקשה.. שנה הבאה אני אמורה לעשות פרוייקט גמר באנגלית לבגרות הייתי רוצה לדעת על איזה מיתולוגייה מהשלושה שהזכרתי הייתם ממליצים במידה ויש עליהם מידע גם באנגלית וגם בעברית. תודה רבה! :) ואשמח לקישורים בנושא

Thestral

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

בנוגע לפרויקט. הכי הרבה חומר יש על המיתולוגיה היוונית והמצרית ויש גם המון נושאים לבחור מתוכם וזהו נושא נרחב מאוד מאוד. המיתולוגיה סביב אירלנד ואנגליה היא קצת יותר קלילה. אם את מחפשת נושא עם שתוכלי למצוא עליו הרבה חומר כתוב תמונות וכו' לפרויקט בגרות הייתי מציע לך לבחור נושא מהמיתולוגיה היוונית או המצרית.(אני אישית הייתי מעדיף את היוונית כי, המושגים והשמות שם יותר נוחים באנגלית. והנושא הוא גם (קצת)יותר מוכר מהמצרית.)

סקיפי

New member
מצרים!!!

יש את אתר המוזיאון בקהיר, את איג'פט שאין לי כרגע כתובת מדוייקת, הרבה חומר באנגלית ובעברית, וזה גם הנושא הכי מדליק בעולם. ברוכה הבאה!

lilachg88

New member
יש לי משהו בשבילך

אם אתה מעוניינת במיתולוגיה האירית הייתי ממליצה לך לפנות לאתר www.celtica-israel.tk זה אתר בעברית על הסטוריה, מיתולוגיה ומיסטיקה קלטית ודרואידית. אתר נחמד מאוד (ולא צריך לשבור את הראש בגלל האנגלית) בהצלחה

תודה! :) ושאלה..

שלום לך! תודה רבה אנ ימכירה תא האתר הזה על המיתולוגיה האירית הייתי מעונינת יותר אם יש אתרים באנגלית באותו נושא? כי עיקר הפרוייקט זה לתרגם מאנגלית לעברית

jewjew1

New member
היוונית

המיתולוגיה היוונית ביחד עם התנ"ך זוהי התרבות ששם השורשים שלה בספרות,באומנות, בפילוספיה וכו'... היא מאוד מעניינת ויש עליה הכי הרבה חומר בעברית ובאנגלית. מפאת קוצר הזמן והלחץ שיש לך בוודאי בתיכון יחד עם כל שאר המקצועות עדיף לך להתמקד במיתולוגיה היוונית.

למעלה