שלום לכולם

Negative one

New member
שלום לכולם

אני דורון,בן 17 וחצי מראשון. נראה לי שכתבתי כאן לפני כמה זמן,אבל גם אז מעט מאד. אבל בכל זאת אני מסתובב פה די הרבה,וזה בהחלט פורום מוצלח. בכל מקרה,הייתי בהופעה של ברי בניצנים,ביום ראשון שעבר,זאת הייתה ההופעה הראשונה שלו שנכחתי בה,ומאד מאד נהנתי ממנה. אז אתמול החלטתי לפרגן לעצמי ולברי,וקניתי את הדיסק "נגיעות",בגלל ההמלצות שראיתי כאן,שכדאי להתחיל איתו. את רוב השירים בדיסק הכרתי,אבל בכל זאת נהנתי נורא לשמוע אותם ביחד והם גם מרגשים,ונוגעים ועשויים טוב. אהבתי שיש שימוש רב גם במוזיקה אלקטרונית ובצלילים ממוחשבים שמסתדרים דווקא יפה,ואת זה שברי לא נעול על סגנון אחד,ולא חוזר על עצמו,ומגוון בכל שיר בסאונדים ובצלילים ובקולות אחרים שמאד מוסיפים. השירים האהובים עליי במיוחד: נגיעות,החיים שממול,עיר של קיץ,לב שלם ועוד חוזר הניגון. בקיצר דיסק מאד שווה ומומלץ. היעד הבא שלי הוא "סימנים של חולשה" גם על פי ההמלצות שראיתי של חברי הפורום.

T S F1

New member
ברוך הבא..

אני טניה... אני גם הצטרפתי.. אתמול...

naftalit

New member
שלום!!!!!../images/Emo24.gif

ממ.. ברוך הבא.. תמשיך לשמוע ברי ולהתמכר עוד ועוד... אגב אני רון, בת 15 מפ"ת...

ענת1986

New member
בהחלט, זה דבר נוסף שמייחד את ברי:

הגיוון, ולא התקבעות לסגנון מוזיקלי קבוע. שמחה שאהבת את הדיסק. למרות שאומרים שהוא הפופליסטי מבין הדיסקים- מבחינתי הוא נחשב לאחד הטובים, עם ארץ זרה, החיים שממול, שתי פנים ועוד. תהנה בפורום

Negative one

New member
תודה על קבלת הפנים :) וסיפור נחמד

שקרה לי לפני כמה ימים לפני יומיים בדיוק היה לי טסט...מס' 4 כבר. אז הגענו לחצר של משרד הרישוי בראשון,שמשמה כמובן יוצאים מהטסטים. וישבנו באוטו וחיכינו קצת לטסטר. בינתיים המורה והתלמיד שהיו איתי באוטו יצאו לשאוף אוויר,ואני נשארתי באוטו. פתאום ברדיו היה את "ככה זה"...התחלתי לזמזם לעצמי את השיר,לתופף על ההגה,הסתכלתי על הכביש ואז הייתה לי את ההרגשה הכי חזקה שאת הטסט הזה אני עובר :) ואז שנגמר השיר נכנס הטסטר וסגר את הרדיו. בסופו של דבר הטסט הלך מצויין ובסופו עברתי כמובן וקיבלתי את הרישיון המיוחל. בגלל זה גם באותו יום הלכתי גם וקניתי את "נגיעות".

israel1986

New member
מזל טוב וברוך הבא ../images/Emo13.gif

לי היה טסט בשבוע שעבר, לא היה ברי ולא כלום... ונכשלתי.

go girl1

New member
מזל טוב ותתחדש../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

אני לפני יומיים קניתי את הכל או כלום

למעלה