שלום לכולם :)

בלאגנית

New member
שלום לכולם :)

אז במסגרת היכרותי עם אלבומיה של ריטה, קניתי אתמול את "אהבה גדולה" וזה הצטרף לשני הדיסקים האחרים שיש לי שהזכרתי פה בעבר ("ימי התום" ו"תחנות בזמן"). אוקיי אני אגיד איך התרשמתי מהאלבום "אהבה גדולה" ותגידו מה אתם חושבים. האמת הביצוע שלה ל"ציפור זרה" הוא קצת מאכזב כי ציפיתי ליותר אנרגיה..היא שרה שם נורא רציני.. ויש לשיר פוטנציאל אבל היא היתה צריכה לשיר חזק יותר לדעתי... הביצוע של אוריאל שאלתיאל בכוכב נולד נראה לי עולה על הביצוע שלה, עם כמה שלא נעים לי להגיד את זה... השיר "טווס" מ=ה=מ=ם ילדים זה שמחה, האם אתה מאושר, ערב כחול עמוק- הכרתי אותם לפני זה והם שירים טובים, אבל................ הם לא עולים על "רגע פרטי" המקסים ו"השמש והירח" או איך שקוראים לשיר הענק הזה שנמצא ב"תחנות בזמן".. מה דעתכם על האלבום "אהבה גדולה"?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifקודם כל תתחדשי../images/Emo140.gif

בחירה טובה שהחלטת לקנות את אהבה גדולה לפני שאר האלבומים. רק בקשר לאוריאל מכוכב נולד אני לא מסכים, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח
עם כל השאר אני בהחלט מסכים. אהבה גדולה ותפתח חלון אלו 2 האלבומים הכי אהובים עלי
תמשיכי להנות מהאלבום האדיר הזה

new2noam

New member
ת ת ח ד ש י ../images/Emo70.gif

אבל לא צריך להיסחף.... ציפור זרה זה אחד הבשירים הכי טובים של ריטה!!! (בעיניי) ואני בכלל לא חושב שיש פה נקודה להשוואה. . . תהני מהדיסק!

dori9

New member
אז ככה :)

מתוך אהבה גדולה אני מאוד אוהב את "בביתי הנעול", "ואם אתכסה בפנים", "כנפיים לבנות" , "ערב כחול עמוק" וגם את "האם אתה מאושר". לגביי "ציפור זרה" אוהב את שניהם אבל את של ריטה יותר. אבל מתוך האלבומים של ריטה אותו אני שומע פחות. הכי אוהב את "ימי התום" ואת "תפתח חלון"

פגית

New member
טוב אז תתחדשי.......

דבר שני אני לא מסכימה אם דעתך על ציפור זרה .......אבל זה טעמך אז.... ואני פשוט חולה על ציפור זרה ...

למעלה