שלום לכולם!!!

צהובה18

New member
שלום לכולם!!!

עוד מעט יש בחירות בכמה ערים בארץ (ת'אמת, בכלל לא ידעתי... תודה לך, JAMES DEAN) אז... אני אשמח מאוד אם תאספו לי סטיקרים
תודה רבה!

dan the man

New member
כן ,היי

אבל כמובן שאנחנו כבר מדברים במסרים... רק רציתי להגיד שאם אתם כבר אוספים סטיקרים אז קחו גם כמה בשבילי....

תמיר1991

New member
יש בחירות?

המועצות המקומיות והערים היו ב- 28.10.03 והמועצות האזוריות בינואר 2004, וה"סיבוב השני" התקיים מעט אחרי הבחירות, אז איך יתכן הדבר? גלעד - איפה קראת על כך? תמיר.

Wing Chan

New member
אממ

היה לי סטיקר של "ש"ס וחלילה!" ועוד כמה סטיקרים שמאלניים אבל הם מודבקים אצלי על הדלת... אבל יש לי איזה ידיד שהוא איזה משהו בסניף של מישהו שהתמודד פה פעם שעברה (לא נראה לי שהפעם יש בחירות), אני אראה אם אני יכול להשיג לך כמה.

eliadmo

New member
גם לי יש סטיקרים

שניכם מוזמנים לכתוב לי במסר את כתובותיכם ואני אשלח לכם.

eliadmo

New member
ועוד משהו

רעיון לאתגר חדש, תנסו עד למפגש הפורום להשיג את כל הסטיקרים מהשיר שירת הסטיקר, אם עדיין אין לכם את כולם, זה יכול להיות מגניב...

מאמאסאן

New member
תמיר- אלו אינן בהכרח דעותיהם של

החבר, והזמרים, אלה ציטוטים של סטיקרים אמיתיים, וזה משקף את דעת העם על כל פלגיו, זוהי דמוקרטיה סטיקרית נפוצה.

תמיר1991

New member
שוב, זוהי דעתי,

אך הסתה לרצח או לעקירת עם ממקום ישובו, גם אם חלקם הופכים אותנו לארץ אוכלת יושביה, לא מקובלת, וראויה להוקעה. זוהי דעתי, זכותכם לא להסכים איתי... אני לא שמאלני, אבל אני סולד מדעותיהם של אנשי יש"ע. תמיר.

טל ענבר

New member
נשאיר את הפוליטיקה מחוץ לפורום

ואוסיף רק טקסט מתוך סטיקר שיש לי: ארידור עובד עלינו בעיניים.......... אני אוסף סטיקרים של בחירות ארציות בלבד, משנת 1977 יש לי סטיקר משעשע במיוחד, למען פרס, החתום על ידי "אזרחים למען פרס" ולא על ידי המערך ( של אז) כדי לעקוף חוק שמתיר שמיוש בשלושה צבעים בלבד בסטיקר

תמיר1991

New member
גרוסמן הוא שמאלני,

אבל הוא נתן במה גדולה הרבה יותר לימנים.. תמיר.

evilihi

New member
נצל"ש - מחפשת מגנטים פרסומיים

כאלה שהמחלקים שמים על הדלת של הבית וכו, של פיצות, שרברבים וכדומה. אשמח לקבל כל מגנט פרסומי. בתודה מראש!

eliadmo

New member
יש לי הרבה מגנטים

תגידי לי את כתובתך במסר ואשלח לך.

תהיי במפגש?

למען האמת זה קצת מסובך לשלוח, יש להם כובד לא קטן ומכת יכולה לעשות בעיות בבדיקות בטחוניות (אני חושבת), יש לי די הרבה לתת לך.

rachelea

New member
סוף סוף אספנית מגנטים

ואצלי נאגרים מגנים כאלה ומחכיפ למושיע/ה. בנוסף ל-7 ימים, אשמור לך את המגנטים.

למעלה